Επίθεση σε οπαδούς της ΑΕΚ που ήταν καθοδόν προς Σέρρες και Ξάνθη! Τρεις τραυματίες από μαχαίρι και ένα καμένο αμάξι!!!

Ακόμη ένα κρούσμα οπαδικής βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, καθώς βαν που μετέφερε πέντε φιλάθλους της ΑΕΚ δέχτηκε επίθεση από 40-50 οπαδούς στην Εθνική Οδό, στο ύψος των διοδίων Τραγάνας, οι οποίοι εσπευσμένα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/4) ένα βαν που μετέφερε πέντε οπαδούς της Ένωσης, δέχτηκε επίθεση από 40-50 οπαδούς άλλης ομάδας στα διόδια της Τραγάνας. Πηγές της αστυνομίας δεν επιβεβαιώνουν την ταυτότητά τους (των οπαδών που επιτέθηκαν), ωστόσο η τοπική ιστοσελίδασ “Lamiareport” κάνει λόγο για οπαδούς του Ολυμπιακού. 

Μάλιστα ο ένας από τους τρεις τραυματίες μαχαιρώθηκε, ωστόσο κανείς τους δεν κινδυνεύει. Μάλιστα οι δράστες φεύγοντας πυρπόλησαν το Opel Corsa, με το οποίο ταξίδευαν οι άτυχοι οπαδοί της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η συνάντηση ήταν τυχαία. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport «η επίθεση ήταν οργανωμένη, αφού οι δράστες είχαν καλυμμένα πρόσωπα με κουκούλες ή κράνη, είχαν μαχαίρι, ρόπαλα, γκλοπ ακόμη και καδρόνια (!) με αποτέλεσμα τα τρία άτομα να μεταφερθούν σοβαρά τραυματισμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας».

Η ίδια πηγή αποκαλύπτει ότι άγνωστος αριθμός από βανάκια που δεν έφεραν διακριτικά, έκλεισαν τα δρόμο στο αμάξι που οδηγούσαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αμέσως μετά τα διόδια της Τραγάνας και γύρω στα 40 με 50 άτομα τους επιτέθηκαν με αγριότητα και χτύπησαν αλύπητα τους τρεις από τους πέντε, καθώς οι δύο έτρεξαν μέσα στη νύχτα στα χωράφια και πρόλαβαν να σωθούν.

Όπως έγινε γνωστό, οι φίλοι της ΑΕΚ κατευθύνονταν στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα αρχικά στις Σέρρες, όπου η ΕΣΠΕΘΡ φιλοξενεί το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών (σημερα διεξάγεται ο ημιτελικός ΑΕΚ-Ολυμπιακος) και ακολούθως προφανώς θα έρχονταν και στην Θράκη, καθώς την Κυριακή θα αγωνιστεί η επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα της Ένωσης με τον ΑΟΞ στα Πηγάδια της Ξάνθης.