Volley League: Δηλώσεις Μουστακίδη και Κρεούζη μετά το 1-0 του Εθνικού επί της ΑΕ Κομοτηνής

Ικανοποίηση αλλά όχι εφησυχασμός επικρατούσε στο στρατόπεδο του Εθνικού μετά τη νίκη επί της ΑΕ Κομοτηνής στο πρώτο ματς των πλέι άουτ, ενώ αντίθετα απογοήτευση επικρατούσες στους Ροδοπίτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δυο προπονητών των ομάδων της Θράκης στην επίσημη σελίδα της Λίγκας:

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης δήλωσε: «Είχαμε αποφασιστικότητα και ουσία σε σχέση πάντα με τον αντίπαλο. Δεν ενθουσιαζόμαστε, ούτε πανηγυρίζουμε. Το έργο μας συνεχίζει να είναι δύσκολο και συνάμα άχαρο γιατί μέσα μας θα θέλαμε να είμαστε μέσα στην 8αδα. Σε αυτή τη σειρά πρέπει να μιλάς πάντα μετά τα ματς γιατί υπάρχει μεγάλη πίεση».

Ο προπονητής της Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης είπε: «Δεν πήγαμε όπως θα θέλαμε. Εκτός από τον αποφασισμένο Εθνικό είχαμε να παλέψουμε και με τις ατυχίες μας μετά τον τραυματισμό του Χριστόφα ο οποίος χάνει τη σεζόν και τον τραυματισμό του Φερέλ που απλά αγωνίστηκε γιατί δεν είχαμε άλλη λύση. Θα έχουμε μία τελευταία ευκαιρία το Σάββατο στην έδρα μας για να μπορούμε να πούμε πως κρατάμε την κατάσταση στα χέρια μας, αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα».