Άμεση ανάγκη αιμοπεταλίων για τη μικρή Δέσποινα του αγαπητού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιάννη Τζελέπη

Άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια έχει η μικρή Δέσποινα, κόρη του παλαίμαχου παίκτη της ΑΕ Κομοτηνής Γιάννη Τζελέπη, ο οποίος εργάζεται ως φύλακας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Το κείμενο που διακινείται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο είναι άκρως συγκινητικό και η έκκληση δεν απευθείνετε μόνο στην Κομοτηνή αλλά και σε όσους μπορούν να βοηθήσει στη Θεσσαλονίκη και όμορους νομούς:

«Αγαπημένοι φίλοι. Όταν η ανάγκη χτυπάει την πόρτα, τα λόγια περιττεύουν. Αφορά ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ και όμορους νόμους. Υπάρχει άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια ανεξαρτήτου ομάδας αίματος για την κόρη του ΓΙΑΝΝΗ του ΤΖΕΛΕΠΗ από ΚΟΜΟΤΗΝΗ .
Η μικρούλα Δέσποινα με τα ξανθά μαλλάκια πάσχει από λευχαιμία. Η διάγνωση δίνει πολλές ελπίδες αρκεί να πράξουμε τα δέοντα. Παρακαλείται λοιπόν όποιος μπορεί και δεν μπορεί να βάλει την αγάπη του και να λάβει το μερίδιο που του αναλογεί γι αυτήν την αθώα ύπαρξη.
Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστώ το τηλέφωνο που μου έγινε ακόμα από κάποιον γνωστο που με παρακάλεσε να κοινοποιήσω το θέμα αυτό. Είναι ασήκωτο να ακούς έναν πατέρα να κλαίει και να ικετεύει για τη ζωή του παιδιού του. Τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν είναι το τηλέφωνο του ΓΙΑΝΝΗ 6936 19 69 65. (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΟΎΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ) Ένιωσα ότι χρειάζεται λόγια ενθάρρυνσης και στήριξης και μεις ξέρουμε να το κάνουμε καλά. 
Τα παρακάτω στοιχεία θα σας βοήθησουν κατά την αιμοδοσία
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΖΕΛΕΠΗ -ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ- ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ Για βοήθεια σε όσους μπορούν να δώσουν.
Τηλ.επικοινωνίας με κέντρο αιμοδοσίας Ιπποκράτειου 2310892816.Προσοχή είναι για αιμοπετάλια!! Ημέρες για αιμοπετάλια ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΆΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 8:00-15:00