Οργή και αγανάκτηση Αντωνιάδη: «Φευγάτος ο Πανόπουλος και η διοίκηση, βγείτε και απολογηθείτε»

Με οργισμένα λόγια μίλησε ο πρώην πρόεδρος των XanthiFans Δημήτρης Αντωνιάδης, αναφορικά με όσα συνέβησαν στο παιχνίδι Ξάνθης – ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, φιλοξενούμενος στον ραδιοφωνικό αέρα του Super FM ανέφερε μεταξύ άλλων, για τον Χρήστο Πανόπουλο και τα μέλη της διοίκησης της Ξάνθης:

«Κύριοι φεύγετε, το καταλάβαμε. Δεν είμαστε ούτε από την Ουγκάντα, ούτε από το βουνό. Βγείτε και πείτε πέντε πράγματα στον κόσμο της Ξάνθης. Έχετε ευθύνη απέναντι στον λαό που σας χλευάζει. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουν αυτοί οι κύριοι με αυτό που κάνανε;

Ντροπή, αίσχος, αηδία και αποτροπιασμός. Κυριοι, ξέρουμε ότι μαζεύετε τα μπογαλάκια σας και την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια. Αλλά μην μας κοροϊδεύετε ακόμα. Βγείτε με παρησία και σθένος στον ραδιοφωνικό ή στον τηλεοπτικό αέρα και πείτε ότι κάνατε λάθος».

Ο Αντωνιάδης, που παρουσιάζει οπαδική εκπομπή στο κανάλι Next της Ξάνθης αποκάλυψε μάλιστα ότι πήρε τουλάχιστον 10 τηλέφωνα τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Χρήστο Πανόπουλο για να βγει και να απαντήσει το βράδυ της Δευτέρας, αλλά δεν απαντήθηκε καμία κλήση.

Στην φωτογραφία αρχείου, ανεβασμένη στο προσωπικό προφίλ του πρώην προέδρου των XanthiFans, ο Αντωνιάδης μαζί με τον Πανόπουλο, σε παλιότερες εποχές που προφανώς οι σχέσεις των οπαδών με τον ιδιοκτήτη ήταν πολύ καλύτερες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντωνιάδης τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση έστρεψε κυρίως τα βέλη του στον Νίκο Επιτρόπου καλώντας τον να φύγει από την ΠΑΕ, από την οποία πληρώνεται, όπως είπε, για να χειροκροτά τα γκολ που πέτυχε σε βάρος της Ξανθης ο ΠΑΟΚ.