Άτυχοι στα πέναλτι οι Εβρίτες αστυνομικοί στο Super Cup! Μοιραίος ο σκόρερ της ομάδας

Δεν τα κατάφερε στα σημεία την φετινή σεζόν η Α.Δ. Αλεξανδρούπολης να σηκώσει για πρώτη φορά το Super Cup καθώς ηττήθηκε στα πέναλτι 5-3 από το Α.Τ. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, με μοιραίο τον Κυριάκο Παγωνίδη που αστόχησε στο μοναδικό πέναλτι της ομάδας του, αλλά νωρίτερα είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Έβρου.

Όπως και πέρυσι, όπου η πρωταθλήτρια ομάδα στον Βορρά ΑΔ Αλεξανδρούπολης διεκδίκησε το κυπελλο του υπερπρωταθλητή από την Υποδιεύνση Ασφαλείας της Βουλής χάνοντας εύκολα, φέτος ηττήθηκε στα πέναλτι από μια ακόμα ομάδα της Αττικής.

Οι Εβρίτες είχαν πάρει το προβαδισμα στο σκορ στο 38′ με τον Παγωνίδη που έκανε το 1-0 με κοντινη προβολή, από σέντρα σουτ του Δορουγιδένη, με τους Αθηναίους να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 56′ με τον Κουκουνασούλη με κοντινό πλασε μετά από απίστευτα λάθη της άμυνας των γηπεδούχων. Το 1-1 έμεινε και στην παράταση και η συνάντηση οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Εκεί οι Αθηναιοι είχαν 5/5, οι Εβρίτες 3/4 με τον Παγωνίδη να είναι ατυχος στο δεύτερο αφού καλή εκτέλεσή του βρήκε το γαμα της εστίας.

Τα πέναλτι: 1-0 Μπουγατσιας, 1-1 Δορουγιδένης, 2-1 Κιλιας, παραμένει το 2-1 δοκάρι ο Παγωνίδης, 3-1 Πάνου, 3-2 Μόκαλης, 4-2 Σφακιανάκης, 4-3 Παππούς, 5-3 Μαγγίζης