Το μεγάλο «ψέμα» της διοίκησης της Ξάνθης για τα εισιτήρια του αγώνα του ΑΟΞ με τον ΠΑΟΚ

Τα απλά μαθηματικά αποκαλύπτουν την επομένη του Ξάνθη – ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, που όλως τυχαίως συμπίπτει να είναι… Πρωταπριλιά, ένα (αθώο;) ψέμα που είπε η διοίκηση της ΠΑΕ αναφορικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Όπως είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος ο Νίκος Επιτρόπου, στην σύσκεψη που είχε γίνει με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές είχε αποφασιστεί να δοθούν 4.600 εισιτήρια και είχε διευκρινιστεί ότι δεν θα εκδοθούν άλλα για να δοθούν στους φιλάθλους της Ξάνθης.

Ως γνωστόν, η εκκαθάριση έδειξε 6.558 εισιτήρια. Δεδομένου ότι με βάση τις επίσημες δηλώσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ, δόθηκαν 4.600 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ (τα οποία και εξαντλήθηκαν όλα), μας περισσεύουν επιπλέον 1.958 εισιτήρια.

Ποιοι έλαβαν αυτά τα εισιτήρια; Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα. Λέγεται ότι σε αυτά περιλαμβάνονται τα διαρκείας που εμφανίστηκαν στο γήπεδο. Αν ισχύει αυτό, τότε η Ξάνθη έχει τουλάχιστον 1.958 κάρτες διαρκείας και όλες πήγαν την Κυριακή στο γήπεδο.

Ωστόσο οι XanthiFans είχαν βγάλει απόφαση για αποχή. Το ίδιο έπραξαν και αρκετοί φίλοι της Ξάνθης, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της διοίκησης να τους «ξεσπιτώσει». Κάποιοι είδαν αρκετούς με διακριτικά του ΠΑΟΚ και στην Θύρα Γεωργιουδάκη, που υποτίθεται δεν είχε δοθεί στον ΠΑΟΚ, αλλά και στα επίσημα.

Οπότε μένει ένα μεγάλο αναπάντητο ερωτηματικό. Εκδόθηκαν (και δόθηκαν) μήπως πάνω από 4.600 εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Και αν όχι, πως δικαιολογείται ότι στην επίσημη εκκαθάριση βρέθηκαν σχεδόν 2.000 παραπάνω κομμένα εισιτηρια, την ώρα που οι οπαδοί της Ξάνθης με κάρτες διαρκείας έκαναν αποχή από τον αγώνα;

Ημέρα ψεμάτων η Δευτέρα, λόγω Πρωταπριλιάς, αλλά οι πιστοί οπαδοί της Ξάνθης θεωρουν ότι αξίζουν να μάθουν στο θέμα αυτό την αλήθεια από την διοίκηση της ομάδας τους…
Η εικόνα ίσως περιέχει: 21 άτομα, , τα οποία χαμογελούν