Γ’ Εθνική: Από την κόλαση στον Παράδεισο έστειλαν οι αλλαγές Βαλαβανόπουλος και Λίτσκας την Καβάλα και … «τέζα» τον Νέστο!

Φοβερά πράγματα έγιναν στον τελευταίο δεκάλεπτο στο Καλαμπάκι, εκεί όπου η κορυφή άλλαξε για … 4 λεπτά κάτοχο με πανηγύρια στην Χρυσούπολη για λίγο, μέχρι η Καβάλα να κάνει με τον Λίτσκα την ανατροπή παίρνοντας μια νίκη που κατά 99% της εξασφαλίζει τον τίτλο.

Στο 80′ ο Μιτρε έκανε το 1-0 και σε συνδυασμό και με την διαφαινομένη ήττα της Πέρνης που εχανε 2-0 στο Κιλκίς οι Δραμινοί μείωναν στο -2 από την παραμονή, ενω και ο Νεστος που κέρδιζε 3-0 το Κοσμιο βρισκόταν στο +2 από την Καβαλα που βιωνε μια τραγωδία, αλλα σε 7 λεπτά βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο με 3 γκολ.

Οι αλλαγές του Δερμιτζάκη, ο Βαλαβανόπουλος με 2 γκολ (84′, 91′) και ο Λίτσκας στο 88′ που είχε περασει στον αγώνα 4 λεπτά νωρίτερα (φωτο Πρωινή), καθάρισαν το ματς και ετσι η Καβαλα παρεμεινε στην κορυφη στο +1 από τον Νέστο Χρυσούπολης που για ένα σχεδόν 8λεπτο βρέθηκε σε θλεση οδηγού από το γκοπλ του Μίτρε μεχρι αυτο του Λίτσκα.