LIVE η Γ’ Εθνική: Λεύκιππος – Ασπίδα Ξάνθης και Πολύγυρος – ΓΑΣ Κομοτηνή

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες Λεύκιππος – Ασπίδα Ξάνθης και Πολύγυρος – ΓΑΣ Κομοτηνή για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον β’ όμιλο του βορρά.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής και όγδοης του β’ γύρου Ασπίδα Ξάνθης- Ευκαρπία, Μακαμπη- Λεύκιππος και ΓΑΣ Κομοτηνή-ΒΑΟ. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής: ΠΣ Ευκαρπίας-ΔΕΚΑ, ΜΕΝΤ, ΜΕΝΤ-ΠΟ Ν. Μουδανιών, Αστέρας Σίνδου-Αίας Ευόσμοy, Πολύγυρος-ΓΑΣ Κομοτηνή, Ζέφυρος-ΒΑΟ, Λεύκιππος-Ασπίδα Ξάνθης, Απόλλων Καλαμαριάς-Μακαμπή 

Να σας αναφέρουμε ότι χορηγος της μετάδοσης είναι ο όμιλος Μουταφίδη (ΠΑΜ Ε.Π.Ε. και ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε.) ένας από τις μεγαλύτερους ομίλους που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας μηχανημάτων, εργαλείων και λοιπών ειδών βιομηχανικού εξοπλισμού και εξοπλισμού συνεργείων στην Ελλάδα.

Τα μέλη της εταιρείας διαθέτουν πολύτιμη πείρα  καθώς δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο από το 1970. Προϊόντα της έχουν διατεθεί σε εκατοντάδες πελάτες μας .Η ΠΑΜ Ε.Π.Ε. &  ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε. στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2000 τ.μ., σε μία από τις κεντρικές οδούς της Θεσ/νίκης. Διαθέτουν 15 άτομα υπαλληλικό προσωπικό και  5 οχήματα για την κάλυψη των αναγκών τoυς και την εξυπηρέτηση πελατών.

Χορηγός είναι επίσης  το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος» (Χαριλάου Τρικούπη 25, Κομοτηνή). Σύμφωνα με το λεξικό διεκπεραιώνω σημαίνει ότι «ολοκληρώνω ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να φέρω σε πέρας και να ρυθμίσω συνολικά μια αποστολή ή μια υπόθεση». Αυτό ακριβώς ήρθε να κάνει σε όσους δεν έχουν τον χρόνο ή θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του να στηθούν στην ουρά και να τρέξουν προσωπικές τους υποθέσεις ή ακόμα και για να πληρώσουν ένα λογαριασμό το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος».

Στο γραφείο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε για υποθέσεις που αφορούν το Υπουργείο Μεταφορών (Μεταβιβάσεις, Κατάθεση Πινακίδων, Άρση Ακινησίας, Αντικατάσταση Πινακίδων, Ανανέωση Διπλώματος, Έκδοση Διπλώματος Νέου Τύπου), μπορείτε να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς σας ακόμα και αν έχουν λήξει ή αν θέλετε να πληρώσετε μέρος του ποσού, μέσω του συστήματος i-bank pay spot της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης το γραφείο αποτελεί επίσημο συνεργάτη της εταιρίας μεταφράσεων Speakt, η οποία κάνει απλές και επικυρωμένες μεταφράσεις σε 35 γλώσσες. Τέλος μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε παράβολο εύκολα και γρήγορα, ενώ το γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε οποιαδήποτε αίτηση. Για όλες τις υπηρεσίες, ακόμα και για τους λογαριασμούς, μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά, είτε με τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα. Περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ, Α1, Α2, Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες)

Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Τέλος χορηγός της μετάδοσης θα είναι και η ασφαλιστική εταιρεία MetLife και ο συνεργάτης της Κώστας Καραγιάννης (τηλέφωνο 6977154969), χρηματοοικονομικός και ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής, εξειδικευμένος σε αθλητικά προγράμματα για ερασιτεχνικά σωματεία και προγράμματα υγειας αθλητών. Διαθέτοντας 150 χρόνια εμπειρίας, και για πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα, η MetLife διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της υγείας, προσωπικών ατυχημάτων, ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως. Την Εταιρία αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο, καθώς και περισσότερες από 90 από τις 100 κορυφαίες του FORTUNE 500®  που δραστηριοποιούνται στις Η.Π.Α. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 17:55 Ημιχρονα σε παιχνίδια που ξεκίνησαν νωριτερα: ΜΕΝΤ-ΠΟ Νέων Μουδανιών 36-27, ΠΣ Ευκαρπίας-ΔΕΚΑ 49-44.

Ώρα 18:01 Έναρξη αγώνων

Ώρα 18:13 Στον Πολύγυρο ο ΓΑΣ στο πενταλεπτο ειναι μπροστα 4-9

Ώρα 18:25 Τέλος δεκαλέπτου στον Αμοιρίδειο. Νευρικός αγώνας. Λεύκιππος- Ασπίδα Ξάνθης 10-10

Ώρα 18:26 Τελος δεκαλέπτου στον Πολύγυρο. Μειωνουν στους 2 οι γηπεδούχοι. ΑΟ Πολυγύρου-ΓΑΣ Κομοτηνή 14-16

Ώρα 18:41 Τελικό αποτέλεσμα ΠΣ Ευκαρπίας-ΔΕΚΑ 90-83.

Ώρα 18:43 Ημίχρονο στο Αμοιρίδειο. Ο Λεύκιππος πάιρνει προβαδισμα 13 πόντων. Αποτέλεσμα ημιχρόνου Λεύκιππος- Ασπίδα Ξάνθης 35-22

Ώρα 18:45 Ημιχρονο στον Πολύγυρο. Ντερμπι με τον ΓΑΣ να ειναι μπροστά 3 πόντους. ΑΟ Πολυγύρου-ΓΑΣ Κομοτηνή 32-35

Ώρα 18:53 Τελικό ΜΕΝΤ-ΠΟ Νέων Μουδανιών 67-57

Ώρα 18:58 Ημίχρονα ΑΟ Πολυγύρου-ΓΑΣ Κομοτηνή 32-35, Λέυκιππος- Ασπίδα Ξάνθης 35-22, Αστέρας Σίνδου-Αίας Ευόσμου 34-31, Ζέφυρος-ΒΑΟ 40-34

Ώρα 19:02 Έναρξη β’ μερους

Ώρα 19:13 Μαχη στον Πολύγυρο οι γηπεδούχοι στο 25′ πέρασαν μπροστα 41-40

Ώρα 19:17 Τέλος τρίτης περιοδου. Ο Λεύκιππος κρατά προβάδισμα ασφαλειας. Λεύκιππος- Ασπίδα Ξάνθης 48-39

Ώρα 19:21 Τελος τρίτου δεκαλέπτου στον Πολύγυρο. Περνα μπροστα ο ΓΑΣ. ΑΟ Πολυγύρου-ΓΑΣ Κομοτηνή 50-52

Ώρα 19:30 Στον Πολύγυρο έξι λεπτα πριν το φινάλε ο ΓΑΣ ξεφεύγει 5 πόντους, 57-62. Πεντε λεπτά ακομα από μια πολύ σημαντικη νίκη που κατα 99% θα του εξασφαλισει την 2η θέση ανόδου.

Ώρα 19:33 Μειώνει 60-62 ο Πολυγυρος στο 35′

Ώρα 19:40 Τρια λεπτα πριν το φιναλε ο ΓΑΣ μπροστα 62-68

Ώρα 19:43 Τελικό στο Αμοιρίδειο. Δίκαια νικήτρια η ομάδα του Λευκιππου που κρυφοβλεπει δυαδα. Τελικό αποτελεσμα
Λεύκιππος- Ασπίδα Ξάνθης 65-55

Ώρα 19:51 Τελικο στον Πολύγυρο. Νικη ανοδου για τον ΓΑΣ! . Τελικό αποτέλεσμα ΑΟ Πολυγύρου-ΓΑΣ Κομοτηνή 66-72