Γ’ Εθνική: Με σβηστές μηχανές τριάρα του Νέστου στον ουραγό ΠΑΟΚ Κοσμίου

Καμία δυσκολία δεν συνάντησε ο Νέστος Χρυσούπολης από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, τον οποίο εύκολα καθάρισε με 3-0 από το ημίχρονο και περίμενε τα μαντάτα από το Καλαμπάκι όπου η τοπική ΑΕΚ προηφήθηκε ένα τέταρτο πριν το τέλος αλλά δεν κατάφερε να κόψει βαθμό από την Καβάλα.

Ο Χούσινετς πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα έκανε το 1-0 και το 2-0 πέτυχε περίπου πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο ο Νικλητσιώτης. Ο Ανδρέας Μκρτσιάν που επέστρεψε στην ενδεκάδα μετά την τιμωρία του, διαμόρφωσε πριν λήξει το ημίχρονο το τελικό 3-0.

Ο Νέστος έριξε ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε να έχει περισσότερο το μυαλό του στο Καλαμπάκι, ωστόσο δεν κατάφερε η ομάδα του Κοσμίου να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο και αν απειλήσει.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αθανασίου, Παπαδόπουλος Λ., Μαιδανός (83′ Κλοκίδης), Χούσινετς, Μκρτσιάν, Ευθυμιάδης (65′ Γαβριήλ), Ορφανίδης, Μελισσόπουλος Ν (76′ Κοκελίδης), Τζαμπέγια (46′ Παρουτσής), Νικλητσιώτης, Γκουτσίδης.
ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ: Ράπτης, Βούλγαρης (80′ Λάσκαρης), Τζατζανάς, Πλασταράς, Λεβεντέλλης, Ταχτσόγλου, Καρασιούνας, Νάνος (64′ Δημοσθένους), Αμέτ Ερκάν, Ρουμπιές, Στοίνοβιτς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 24ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ