Α2 Ανδρών: Μια νίκη από την παραμονή ο Άθλος! Το πρόγραμμα των 5 μονομάχων για την σωτηρία

Δυο αγωνιστικές έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών και παρόλο που ο Άθλος Ορεστιάδας έκανε το καθήκον επικρατώντας 0-3 στις Σέρρες θέλει ένα τρίποντο ώστε να είναι σίγουρος για την παραμονή.

Και αυτό γιατί όλοι οι αντίπαλοι του ξαφνικά γιναν … Μπαρτσελόνες νικώντας δύσκολους αγώνες ανεβάζοντας έτσι αρκετά ψηλά το βαθμολογικό όριο της σωτηρίας.

Ο Νέστορας που με την ήττα στην Καλαμαριά πριν ταξιδέψει στην Ορεστιάδα είναι στο +2 από τον Άθλο, ο Πιερικός είναι στους +1, αλλά έχει και βατό πρόγραμμα με ομάδες υποβιβασμένες, η Καρδίτσα στο +1 που αν χάσει από την Καλαμαριά στην έδρας της έμπλεξε γιατί έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική και ο Απόλλων Καλαμαριάς στο -3 που δίνει 2 τελικούς με ΣΠΑΚ και Άθλο θέλοντας το 2/2 για να είναι σίγουρος για την παραμονή.

Ο Άθλος αγωνιζεται με τον σχετικά αδιάφορα αλλά όχι μαθηματικά σωσμένο Νέστορα που θέλει ένα βαθμό για να είναι σίγουρος και την Καλαμαριά στην Θεσσαλονίκη και με τρεις βαθμούς κατά 99% είναι σωσμένος.

Όλα τα παραπάνω συμβάινουν διότι θα υποβιβαστεί μια ομάδα από την Βόρεια Ελλάδα και την Volley League, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ή η ΑΕ Κομοτηνής και έτσι θα πέσει μια ακόμα ομάδα απο την Α2.

Θυμηθείτε το πρόγραμμα που έχει καθένας από τους πέντε υποψηφίους:

6. ΝΕΣΤΩΡ (31 βαθμοί): Άθλος (εκτός), Μακεδονικός (εντος)

7.ΠΙΕΡΙΚΟΣ (30 βαθμοί): Αναγέννηση Άρτας (εντός), Νίκη Αιγινίου (εκτός).

8.ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (30 βαθμοί): Απόλλων Καλαμαριάς (εντός), ΡΕΠΟ.

9.ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (29 βαθμοί): Νέστωρας (εντός), Απόλλων Καλαμαριάς (εκτός).

10.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (26 βαθμοί): ΣΠΑ Καρδίτσας (εκτός), Άθλος Ορεστιάδας (εντός).