«Τρέλα» ΠΑΟΚτσήδων! Σταμάτησαν το πούλμαν της αποστολής καθοδόν προς Ξάνθη και έστησαν πάρτι ενώ ανακοινώθηκε… sold out

Απίστευτες στιγμές αποθέωσης ζει η ομάδα του ΠΑΟΚ! Φίλοι του Δικεφάλου σταμάτησαν το πούλμαν της αποστολής που ήταν καθ΄οδόν για Ξάνθη και έστησαν το δικό τους… πάρτι!

Την ώρα που οι «ασπρόμαυροι» ήταν καθ΄οδόν, αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο δρόμο τους, έβαλαν… φρένο στο πούλμαν και το πάρτι με τα καπνογόνα ξεκίνησε..

Την αποθέωση γνώρισαν ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του, με τους οπαδούς να τραγουδούν συνθήματα για πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό!

Τη φωτογραφία δημοσίευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με σχόλιο: «Συμβαίνει τώρα» ενώ δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν με χιούμορ το γεγονός, κάνοντας λόγο για μπλόκα!

Στο μεταξύ, παρά το γεγονός πως οι Θεσσαλονικείς εξασφάλισαν 4.600 εισιτήρια για τον αγώνα, εξαντλήθηκαν όλα σε χρόνο ρεκόρ, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ανακοινώνει το sold out, ζητώντας από τους φίλους της ομάδας να μην μεταβούν στην Ξάνθη αν δεν έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στο γήπεδο!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως τα εισιτήρια που παρέλαβε για τον αγώνα εναντίον της Ξάνθης εξαντλήθηκαν.

Με δεδομένο πως εισιτήρια δεν θα πωλούνται πριν τον αγώνα, παρακαλούνται όσοι δεν εξασφάλισαν την είσοδό τους να μην προσεγγίσουν το γήπεδο, λόγω των ιδιαίτερα αυξημένων μέτρων ασφαλείας.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, να αποτρέψουν οποιαδήποτε πιθανότητα τιμωρίας και να φτάσουμε όλοι μαζί ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα!