Ήθος δίδαξε και πάλι ο Τόλης Κουτρουλός με κίνηση για βραβείο Fair Play!!!

Είχαν περάσει 5 λεπτά από την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα και ΕΠΣ Ξάνθης, είχε δεχτεί το γκολ της ισοφαρισης σε 2-2 μόλις τεσσερα λεπτά πριν το φινάλε και ο διαιτητής Μερτζανίδης διέταζε τους ποδοσφαιριστές να κατευθυνθούν προς το κέντρο και να ξεκινησει τη διαδικασία για τα πέναλτι.

Ολα έδειχναν να πηγαίνουν στραβά για τον Ενωσιακό προπονητή της ΕΠΣ Ξάνθης Τόλη Κουτρουλο που μαζί με τον κοουτς της ΕΠΣ Ηπείρου Χρήστος Ράπτης άρχισαν να κατευθύνονται και αυτοί με την σειρά τους στο κέντρο. Τότε ο κόουτς της ΕΠΣ Ξάνθης Τόλης Κουτρουλός πάει προς το μέρος του Γιαννιώτη προπονητή και να του δίνει συγχαρήτηρια για την ομάδα του, αλλά και να του εύχεται καλή επιτυχία στην διαδικασία των πέναλτι.

Μια κίνηση σπάνια που δείχνει τον λόγο που οι Μεικτές Ξάνθης της Ξάνθης είναι από τις κορυφαίες της χώρας και γιατί χαρακτηρίζεται ο Κουτρουλος«δάσκαλος» από τους παίκτες του, καθώς πάνω από όλα ο προπονητής σε αυτές τις ηλικίες οφείλει να είναι παιδαγωγός. Δίπλα στο περιστατικό βρέθηκε το ThrakiSportS και το αποτύπωσε με τον φωτογραφικό του φακό για λογαριασμό του SportsAddict ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης.