Ανατροπή και… ισοπαλία στις νέες στοιχηματικές αποδόσεις για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ!

Άλλαξαν οι στοιχηματικές αποδόσεις για τον νικητή των εκλογών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Πλέον δεν είναι απόλυτο φαβορί ο Χριστόδουλος Τοψίδης αλλά εμφανίζεται να έχει ίδιες πιθανότητες εκλογής με τον νυν περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

Συγκεκριμένα, ο Μέτιος από εκεί που έδινε απόδοση 2.50 πλέον παίζεται στο 1.90, την ίδια στιγμή που ο Τοψίδης από πρώτο φαβορί με 1.75 ανέβηκε και αυτός στο 1.90.

Αυτό σημαίνει ότι σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, Μέτιος και Τοψίδης έχουν αυτήν την στιγμή ίδιες πιθανότητες να αναδειχθούν περιφερειάρχες και δεν υπάρχει το ξεκάθαρο φαβορί που εκτιμούσαν με βάση τις πρώτες αποδόσεις που είχαν ανακοινωθεί.

Πιθανότατα η ανατροπή αυτή να σχετίζεται και με την προσχώρηση στον Μέτιο του νυν αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, ο οποίος είχε δηλώσεις και αυτός ότι θα κατέβει ανεξάρτητος αλλά άλλαξε στην πορεία γνώμη και συστρατεύθηκε με την κομματική επιλογή της ΝΔ.

Τρίτο φαβορί παραμένει ο Κώστας Κατσιμίγας με απόδοση 8.50 ενώ στην περίπτωση του Κώστα Σιμιτζή, όποιος ποντάρει τα χρήματά του σε αυτόν και δικαιωθεί για την πρόβλεψή του θα 50πλασιάσει το ποσό που θα στοιχηματίσει.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ