Volley League: Φέρνουν διαιτητή από τη… Θεσσαλονίκη για το αδιάφορο θρακιώτικο ντέρμπι! Οι ορισμοί της τελευταίας αγωνιστικής

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της Volley League θα γίνουν στις 18:30 ημέρα Παρασκευή 29 Μαρτίου.

Πέρα όμως από το γεγονός ότι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα το ματς Εθνικός – ΑΕ Κομοτηνής θα είναι αδιάφορο, αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι ορίστηκε να το διευθύνει ο Δεληκωστίδης από την Θεσσαλονίκη, υποβάλλοντας σε επιπλέον έξοδα, την στιγμή που μπορούσε να οριστεί πχ ο Ιωαννίδης από την Αλεξανδρούπολη χωρίς έξοδα μετακίνησης, από τη στιγμή που το ματς είναι κάτι σαν… φιλικό.

Δεύτερος διαιτητής ορίστηκε ο Τζεπκινλης από την Ορεστιάδα. Σε σχέση με το ενδιαφέρον για την τελευταία αγωνιστική, ανοιχτά ζητήματα υπάρχουν από την πέμπτη μέχρι την έβδομη θέση αφού όλες οι υπόλοιπες έχουν ξεκαθαρίσει. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος έχοντας και το πλεονέκτημα έδρας μέχρι το τέλος των πλέι οφ. Από εκεί και πέρα ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Φοίνικας Σύρου συμπληρώνουν την πρώτη τετράδα.

O Ηρακλής, και η Κηφισιά θέλουν ένα καλύτερο πλασάρισμα, ενώ ο Παμβοχαϊκός δεν κρατά την τύχη στα χέρια του όσον αφορά την πέμπτη θέση αφού έχει ρεπό. Η ΑΕΚ είναι στην όγδοη θέση ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με την ΑΕ Κομοτηνής θα παλέψουν ως γνωστόν για την παραμονή τους στα πλέι άουτ. 

Το πρόγραμμα της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής

VOLLEY LEGUE – 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Παρασκευή 29 Μαρτίου, Ωρα 18:30)

Δημήτρης Βικέλας, Ερμούπολη: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Παπαδημητρίου, Μπαρμπούνης, Γραμματεία: Κούτρα.

Μιχάλης Παρασκευόπουλος, Αλεξανδρούπολη: Μ.Γ.Σ.Εθνικός – Μ.Γ.Σ. Α.Ε.Κομοτηνής
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Τζεπκινλής, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Σταματόπουλος, Τονονίδης, Γραμματεία: Σκαρλατούδη.

Ζηρίνειο: Α.Ο.Π.Κηφισιάς – Παναθηναϊκός Α.Ο. (ΕΡΤ-Sports)
Διαιτητές: Βουδούρης, Ονόπας, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Κυργιαλάνη, Τόλιος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

PAOK Sports Arena, Πυλαία: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ε.Κ.
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Κάλλης Εμ., Επόπτες: Δρανίτσας, Λούμσι, Γραμματεία: Καρακούλια. 

ΡΕΠΟ έχουν Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός