Volley League: Άμεσα ξεκινούν τα πλέι άουτ ανάμεσα σε Εθνικό και ΑΕ Κομοτηνής! Οι ημερομηνίες των αγώνων…

Άμεσα, από την προσεχή κιόλας εβδομάδα, ξεκινούν οι αγώνες των πλέι άουτ ανάμεσα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κομοτηνής με έπαθλο την παραμονή στη Volley League.

Οι δυο ομάδες θα κοντραριστούν στις 18:30 της Παρασκευής για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» και θα ξαναπαίξουν εκεί το απόγευμα της προσεχούς Τετάρτης, 3 Απριλίου.

Στην συνέχεια πιθανότατα τα παιχνίδια θα διεξάγονται Σάββατο-Τετάρτη. Συγκεριμένα, το άλλο Σάββατο 6/4 θα γίνει το ματς στην Κομοτηνή, ακολούθως την Τετάρτη 10/4 η τρίτη αναμέτρηση των πλέι άουτ στην Αλεξανδρούπολη και αν χρειαστούν τέταρτο και πέμπτο παιχνίδι θα πάνε Σάββατο 13/4 και Τετάρτη 17 Απριλίου.

Αξίζει πάντως να διευκρινιστεί ότι πλην του πρώτου αγώνα των πλέι άουτ την προσεχή Τετάρτη, για τον οποίο ήδη έχουν ειδοποιηθεί και οι δυο ομάδες, μπορεί να υπάρξουν μικρές διαφοροποιήσεις στις ημερομηνίες, ανάλογα με πιθανό αίτημα τηλεοπτικής κάλυψς από την ERT Sports, που δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.