Θρακιώτικη ομάδα του τοπικού κατεβάζει ανεξάρτητο συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές

Η Δόξα Σταυρούπολης αποτελεί ένα ιστορικό σωματειο της ΕΠΣ Ξάνθης, έστω και αν τα τελευταία χρόνια έχει περιοριστεί στα χαμηλότερα στρώματα του τοπικού πρωταθλήματος.

Αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή της Σταυρούπολης και τα μέλη του σωματείου, ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας, δεν περιορίζοντα μόνο στα αθλητικά δρώμενα.

Έτσι στελέχη του συλλόγου αποφάσισαν ενόψει των δημοτικών εκλογών να δημιουργήσουν έναν ανεξάρτητο συνδυασμό, που δείχνει να χαίρει της εκτίμησης και της αποδοχής κατοίκων και σε κάθε περίπτωση μελών του συλλόγου.

Την ανακοίνωση έκανε ο νυν γενικός γραμματέας της Δόξας Σταυρούπολης Παντελής Παναγιωτίδης, ο οποίος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αποσπώντας πολλά εγκωμιαστικά σχόλια από άλλα μέλη της Δόξας Σταυρούπολης:

Το τελευταίο διάστημα, προβληματισμένοι για το μέλλον της περιοχής μας, μία ομάδα προσώπων με κοινές ανησυχίες βρεθήκαμε σε συζητήσεις, στις οποίες αναλύθηκαν σκέψεις και προτάσεις που υπάρχει δυνατότητα να υλοποιηθούν. Στοχεύοντας βραχυπρόθεσμα στη μέριμνα σε θέματα καθημερινότητας και μεσοπρόθεσμα στην τόνωση και ανάδειξη της περιοχής μας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία κίνηση που θα εξυπηρετεί αυτούς τους σκοπούς. Με αίσθημα ευθύνης και οδηγό την αγάπη μου για το χωριό μας, την οποία έχω αποδείξει με την ενεργή μου παρουσία σε φορείς του τόπου μας, ως Γενικός Γραμματέας και Ταμίας του Α.Μ.Σ. ΔΟΞΑ Σταυρούπολης από το 2013 έως σήμερα, ιδρυτής και υπεύθυνος λειτουργίας του Κέντρου Ψυχαγωγίας Νεολαίας Σταυρούπολης (ΚΕ.ΨΥ.ΝΕ.Σ.) από το 2012 έως το 2016 και ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΟΡΦΕΑΣ από το 2013 έως το 2018, πήρα την απόφαση να στηρίξω το εγχείρημα αυτό για τη Σταυρούπολη, με τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό “ΜΠΟΡΟΥΜΕ! για τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ – ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΛΥΚΟΔΡΟΜΙΟ – ΜΑΡΓΑΡΙΤΙ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ”. Η ανεξάρτητη ομάδα μας θα συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και συγκεκριμένα στη διαδικασία ανάδειξης του 5-μελούς συμβουλίου της κοινότητας Σταυρούπολης. Το πρόγραμμα του συνδυασμού βρίσκεται υπό κατάρτιση και θα είναι διαθέσιμο σύντομα, ενώ τα ονόματα που θα στελεχώσουν το συνδυασμό (πέραν του Τάσου Συμεωνίδη που το έχει γνωστοποιήσει από χθες) θα ανακοινωθούν λίαν προσεχώς!