Volley League: Παρασκευή απόγευμα το Εθνικός – ΑΕ Κομοτηνής και όλη η υπόλοιπη αγωνιστική για… τον πιο απίθανο λόγο

Την Παρασκευή θα πέσει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, που δεν έχει και μεγάλη σημασία για τις ομάδες της Θράκης, από την στιγμή που έχει ξεκαθαρίσει ότι αυτές μεταξύ τους θα παλέψουν για την παραμονή στη Volley League.

Ως γνωστόν στην τελευταία αγωνιστική Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κομοτηνής αναμετρώνται μεταξύ τους στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι που μάλλον θα έχει φιλικό χαρακτήρα, ενόψει του «πολέμου» μεταξύ των δυο ομάδων που θα ακολουθήσει για το ένα εισιτήριο για την επόμενη Α1.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:30 το απόγευμα της Παρασκευής και την ίδια μέρα και ώρα θα διεξαχθούν και τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής. Ο λόγος; Βάσει προκήρυξης, οφείλουν όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής να γίνουν ταυτόχρονα.

Βέβαια, ειδικά το ματς Εθνικού Αλεξανδρούπολης – ΑΕ Κομοτηνής είναι παντελώς αδιάφορο από όλες τς απόψεις. Ωστόσο όφειλε βάσει προκήρυξης να γίνει ίδια ώρα με τα υπόλοιπα. Και για την ακρίβεια, φτάσαμε να γίνουν τα υπόλοιπα ίδια μέρα και ώρα με το αδιάφορο “Ελ Θράκικο”.

Γιατί αν αναρωτιέστε τον λόγο που τα παιχνίδια διεξάγονται Παρασκευή απόγευμα και όχι το Σάββατο, που θα ήταν το φυσιολογικό, ο λόγος είναι ότι δεν θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο το Σάββατο το «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», καθώς διεξάγεται ένα αναπτυξιακό τουρνουά πινγκ πονγκ στην Αλεξανδρούπολη και φιλοξενείται το Σαββατοκύριακο σε αυτό το γήπεδο, με αποτέλεσμα να είναι… κατειλημμένο.

Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει «Παρασκευόπουλος» το ΣΚ, πήγε το Εθνικός – ΑΕ Κομοτηνής Παρασκευή. Και επειδή βάσει προκήρυξης πρέπει να διεξαχθούν ίδια μέρα και ώρα οι αγώνες, έστω και αν ειδικά το θρακικό ντέρμπι είναι παντελώς αδιάφορο, άλλαξε σε Παρασκευή και ολόκληρη η αγωνιστική…