Με Famous Grouse και… πατατάκια το γλέντι για την κατάκτηση του Κυπέλλου στο θρυλικό «δωματιάκι» του Μαρακανά

Στο θρυλικό «δωματιάκι» του Μαρακανά, των ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων του Εθνικού λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο «Φώτης Κοσμάς», μεταφέρθηκε το γλέντι των παικτών, του προπονητικού τιμ και των παραγόντων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Εκεί συνεχίστηκαν οι πανηγυρισμοί μετά την απονομή, παρέα αυτή τη φορά με… ουίσκι (δυο μπουκάλια Famous Grouse για την ακρίβεια) αλλά και… πατατάκια (αφου φαινεται οτι τα οικονομικά είναι μείον για κάτι πιο extreme), όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Μετά από τέτοια νίκη, που φέρνει τρόπαιο, μικρές παρασπονδίες επιτρέπονται άλλωστε.

Το κλίμα είναι γιορτινό στην οικογένεια του ποδοσφαιρικού Εθνικού που με τόσες αντιξοότητες, με ένα ελλιπές ρόστερ αφού αρκετοί αποχώρησαν, με απόλυτη εγκατάλειψη από πολλούς που υποσχέθηκαν αρκετά αλλά έδωσαν ελάχιστα, κατάφερε να κερδίσει καθαρά το Κύπελλο και μάλιστα σε έναν τελικό όπου για μία ολόκληρη ώρα κλήθηκε η ομάδα να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο.

Αυτό που έχει πετύχει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, με τις συνθήκες που το κατάφερε, θεωρείται άθλος. Και πλέον όλοι στρέφουν το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, προκειμένου να εξαντλήσουν τις πιθανότητες παραμονής. Είναι δύσκολο, αλλά αποδείχθηκε τις τελευταίες 20 μέρες ότι γίνονται και θαύματα. Γιατί όχι ένα ακόμα;