Euro 2020: Οι τέσσερις Θρακιώτες της πανηγυρικής selphie της Εθνικής Ομάδας στα αποδυτήρια της Ζένιτσα

Η Εθνική Ομάδα κατάφερε να φύγει χωρίς να ηττηθεί από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη στη Ζένιτσα, αν και στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης έχανε με 2-0, με αποτέλεσμα το κλίμα στα αποδυτήρια να είναι πανηγυρικό.

Το μαρτυρά αυτό και η selfie φωτογραφία που τράβηξε ο Δημήτρης Σιόβας, που ως γνωστόν έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του από τις ακαδημίες της ΠΑΕ Ξάνθη.

Στην φωτογραφία, πέραν φυσικά του άσσου της ισπανικής Λεγανιές, φαίνεται και ο Εβρίτης Μανώλης Σιώπης, το «πειραχτήρι από τον Έβρο» όπως κάποιοι τον αποκαλούν.

Ακόμα, στο κέντρο της φωτογραφίας πανηγυρίζει ο πρώην τερματοφύλακας του Πανθρακικού Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που πάντως δεν χρησιμοποιήθηκε στον αγωνα, όπως άλλωστε και ο Σιώπης.

Ωστόσο στην φωτογραφία υπάρχει και τέταρτο πρόσωπο που έχει σχέση με την περιοχή μας. Ο λόγος για τον φυσικοθεραπευτή Βαλάντη Χατζηγιάννη που πανηγυρίζει και αυτός, στο βάθος αριστερά.

Ο Χατζηγιάννης όπως γίνεται προφανές από την παρουσία του στα αποδυτήρια της Εθνικής, ανήκει στο επιτελείο και προσφέρει εδώ και μερικούς μήνες τις υπηρεσίες του στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Εξακολουθεί πάντως να αναφέρεται ως φυσικοθεραπευτής και του ΑΟΞ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ξάνθη. Συγκεκριμένα, σε αυτήν αναγράφονται τα εξής:
«Ο Βαλάντης Χατζηγιάννης είναι γεννημένος στις 28 Φεβρουαρίου 1984. Βρισκόταν στην ομάδα Νέων της Ξάνθης από το καλοκαίρι του 2007. Μαζί της είχε πανηγυρίσει 2 πρωταθλήματα και 5 πρωτιές σε διεθνή τουρνουά της Ευρώπης.
Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Τμήμα Φυσικοθεραπείας και ιδιώτης φυσικοθεραπευτής με εξειδίκευση στη χειροθεραπευτική (Manual Therapy) και ασκεί το επάγγελμά του εδώ και μερικά χρόνια
στην Ξάνθη.
Από το καλοκαίρι του 2012 βρίσκεται στην επαγγελματική ομάδα της Xanthi FC.