ΕΠΣ Θράκης: «Καθάρισε» η 6αδα, διαφορά ασφαλείας ο Ίασμος! Οι βαθμοί με τους οποίους θα ξεκινούσαν οι ομάδες σε πλέι οφ και πλέι άουτ λίγο πριν το φινάλε

Δεν υπήρξε σχεδόν καμία μεταβολή στην ειδική βαθμολογία με την οποία θα ξεκινούσαν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας, αν ολοκληρωνόταν σήμερα το πρωτάθλημα, μετά την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής.

Μια αγωνιστική πριν την λήξη της κανονικής περιόδου ξεκαθάρισε και μαθηματικά η πρωτη εξάδα με την Αναγεννηση Παγουρίων παρά την ήττα της στο Σιδηροχώρι να επωφελειται της ισοπαλίας
της Δόξα Γρατινής με την Βιστωνίδα Κοπτερού και ανεξλαρτητα τι νθα κάνει την τελευταία αγωνιστική με τους Προσκυνητές, να τις αφηνει εκτός πλει οφ βάζοντας τις σε περιπέτειες υποβιβασμού.

Εαν αυτή την στιγμή ολοκληρωνόταν το πρωτάθλημα και ξεκινούσαν τα πλέι οφ, θα συμμετείχαν σε αυτά βάσει βαθμολογίας οι Ίασμος, Ν. Σιδηροχώρι, Πανθρακικός, Σώστης, Ελπίδα Σαπών και Αναγέννηση Παγουρίων.

Ο Ίασμος στο +5 πλεον από το Ν. Σιδηροχωρι και στο +7 από τον Πανθρακικό ξεκινώντας με 22 βαθμούς και για αυτο θέλει να επικράτησει της Ξυλαγανής στο φινάλε του πρωταθλήματος, ωστε να διατηρήσει το bonous του +3 εαν τερματίσει με διαφορά 7 και πάνω από την δεύτερη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου που θα αγωνιστεί στο Κοπτερό.

Στην διαδικασία των πλέι άουτ θα διεκδικούσαν την παραμονή τους οι Δόξα Γρατινής, Βιστωνίδα Κοπτερού, Ορφέας Ξυλαγανής, Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, Ορφέας Στρύμης και η περσινή κυπελλούχος και καλύτερη ομάδα του Νομού την τελευταία πενταετία Δόξα Προσκυνητών.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΙ ΟΦ (θα διεκδικήσουν τον τίτλο)
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (58:3=19+3): 22 βαθμοί
————————————————————————
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (51:3=17): 17 βαθμοί
Πανθρακικός (46:3=15): 15 βαθμοί
Δόξα Σώστη (36:3=12): 12 βαθμοί
Ελπίδα Σαπών (33:3=10): 11 βαθμοί
Αναγεννηση Παγουρίων (28:3=9): 9 βαθμοί

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ (θα διεκδικήσουν την παραμονή) 
Δόξα Γρατινής (24:3=8+0): 8 βαθμοί
Βιστωνίδα Κοπτερού (24:3=8): 8 βαθμοί
——————————————
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (17:3=6): 6 βαθμοί
Ορφέας Ξυλαγανής (15:3=5): 5 βαθμοί
Δόξα Προσκυνητών (13:3=4): 4 βαθμοι
Ορφέας Στρύμης (10:3=3): 3 βαθμοί

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ