Super League: Μετά τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ στα Πηγάδια! Η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης με τον άλλο δικέφαλο…

Πολλή σκόνη έχει σηκωθεί σχετικά με τις αποφάσεις της σύσκεψης για τα μέτρα τάξης στην αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια την προσεχή Κυριακή, αλλά ακολουθεί και άλλο (θεωρητικά εντός έδρας) παιχνίδι με εμπορική ομάδα για τον ΑΟΞ.

Μετά τον ΠΑΟΚ το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς αντιμετωπίζει την ΑΕΚ και ενόψει αυτής της αναμέτρησης έχει προγραμματιστεί ήδη από αυτήν την εβδομάδα, πριν το ματς ΠΑΟΚ-Ξάνθης δηλαδή, σύσκεψη για τα καθιερωμένα μέτρα τάξης.

Η σύσκεψη θα διεξαχθεί στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης και σε αυτήν θα λάβουν μέρος ως συνήθως εκπρόσωπος της γηπεδούχου ομάδας, εκπρόσωπος της ΑΕΚ, της Super League, της ΔΕΑΒ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Δεδομένης της απόφασης για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και της απόφασης για αποχή των XanthiFans, έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιο θα είναι το αίτημα για εισιτήρια από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση διαθέτει ισχυρό πυρήνα οπαδών στην Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία, αλλά η αλήθεια ειναι επίσης ότι μεγάλο μέρος τους είναι απογοητευμένο από την φετινή της πορεία. Δεν αποκλείεται ωστόσο να θελήσουν να ευχαριστήσουν τους παίκτες για τις περσινές στιγμές κατάκτησης του πρωταθλήματος αλλά και να τους εμψυχώσουν ενόψει συνέχειας του Κυπέλλου….