Γ’ Εθνική: Καταγγελίες της Ευκαρπίας μετά την ήττα εις βάρος διαιτησίας και Ασπίδας Ξάνθης

Ανακοίνωση με βαριες καταγγελίες εις βάρος της Ασπίδας Ξάνθης και του κλοσμου της που βρέθηκε στο κλειστό του Ευμοίρου εξέδωσε η πρωτοπόρος Ευκαρπία πιθανόν και επηρεασμένη και από την απρόσμενη ήττα και το σπάσιμο του σερί των 11 νικών της στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της πρωτοπόρου Ευκαρπίας: Για άλλη μια φορά θεατές στο ίδιο έργο…

Χθές Κυριακή 24/3/2019 η ομάδα μας βρέθηκε στην Ξάνθη προκειμένου να αγωνιστεί με την ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης κ κάθε άλλο παρά αγώνα θύμιζε αυτό που έζησαν παίκτες προπονητες και φίλαθλοι του Π.Σ. Ευκαρπίας.Μια πολύ εριστική κερκίδα με ιδιαίτερα απρεπή συμπεριφορά και ακόμη πιο απρεπές λεξιλόγιο, εριστικοί παίκτες και άδικη διαιτησία το σκηνικό του αγώνα. Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε για ακόμη μια φορά πως η σωστή φιλοξενία σπάνια εκτιμάται και ακόμη σπανιότερα ανταποδιδεται στον βωμό τής νίκης. Σε πείσμα όμως όλων αυτών, η ομάδα μας θα συνεχίσει τη σωστή φιλοξενία που τη χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και θα ευχαριστεί όλες τις ομάδες όπως και αν αυτές συμπεριφερονται. Συγχαρητηρια και πάλι στην ομάδα μας και στους φιλάθλους μας για την ψυχραιμία και το ευ αγωνίζεσθαι.

ΥΓ 1: κύριοι της Ασπίδας αν για την περιοχή τού Ευμοιρου η έννοια της μάνας αλλά και η Παναγία μας δεν έχουν καμία αξία για εσάς για εμάς είναι υψιστης σημασίας οπότε καλά θα κάνετε να συμαζεψετε αυτούς τους 20 αθηροστομους, γιατί κρατάει χρόνια αυτή κολωνια. Δεν θα ξανά ανεχτούμε ούτε από εσάς ούτε από κανέναν αντίπαλο μας τέτοιου είδους αντιμετώπιση,σε διαφορετική περίπτωση στην κωμοπολη της Ευκαρπίας (17.000 κάτοικοι) θα τυγχανετε της ίδιας φιλοξενίας…..

ΥΓ 2 :κύριοι διαιτητές γνωρίζουμε πως προέρχεστε από έναν σύνδεσμο με κορυφαίους Διαιτητές, την ίδια άποψη έχουμε και για εσάς, ομως σε αυτο το ματς ησασταν κατω του μετρίου, θα θεωρησουμε οτι ήταν απλά μια κακη μέρα και τίποτα περισσότερο.