Γ’ Εθνική: Βαριά ήττα για τον Άρη Αβάτου από το υποβιβασμένο Σιδηρόκαστρο

Σε βάρος του Αρη Αβάτου έμελλε να πετύχει τη μεγαλύτερη σε σκορ νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου. Κέρδισε με 3-0 και κατάφερε έτσι να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας σε αυτήν με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Αυτή ήταν η τρίτη φετινή νίκη για την ομάδα του Σάκη Καρυπίδη που περίμενε περίπου πέντε μήνες να πανηγυρίσει «τρίποντο» (είχε να κερδίσει από τις 4 Νοεμβρίου 2018).

Μόλις στο 8′ ο Παπίτσας αφού κέρδισε τη μπάλα με προσωπική ενέργεια και σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 33′ μετά από προσπάθεια του Γέρμανλη, ο Παπίτσας με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα τα δικά του και της ομάδας του. Το παιχνίδι… τελείωσε πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 40′ όταν μετά από συνδυασμό των Αβράμη και Παρούκα, ο τελευταίος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Oι ξανθιώτες αγωνίστηκαν με 10 από το 90′ μετά την αποβολή του Θωμά Τσέκου με απευθείας κόκκινη. Έτσι κι αλλιώς ωστόσο. το δεύτερο ημίχρονο είχε πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φ. Σκούτας με βοηθούς τους Ν. Σκούτακαι Τσιρωνά της ΕΠΣ Χαλκιδικής,

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ (Καρυπίδης): Τσιντσάρης Δ., Βεντούζης (65′ Καραχάλιος), Πετρίδης, Λιάτσης, Αγγελίδης, Αβράμης, Παρούκας (70′ Σαμαράς Ν.), Τσεμπερίδης, Παπίτσας (80′ Ράτσικας), Τσιντσάρης Γ., Γέρμανλης (85′ Μιχαλέρης).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Ξανθόπουλος): Αθανασίου, Μελισσόπουλος (75′ Κριέζης), Κιουμουρτζής, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Δόντσος, Καλογιάννης (46′ Σαρηγιαννίδης), Τσέκος, Σιχλιμοίρης, Κρασώνης (68′ Μπουλούτ), Ζωσιμίδης (46′ Γκέκας).