Γ’ Εθνική: Το ενδιαφέρον σε Ξάνθη, Καβάλα και Χρυσούπολη (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 23ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί ο 1ος όμιλος της Γ’ Εθνικής, όπου έχουμε σημαντικές αναμετρήσεις στην κορυφη αλλά και στην ουρά της βαθμολογίας.

Σημαντικότερος αγώνας της αγωνιστικής αυτός στην Ξάνθη ανάμεσα στον Ορφέα (32 βαθμοί) και τον Νεστο Χρυσούπολης (53 βαθμοί) με τους φιλοξενούμενους να θέλουν οπωσδήποτε νίκη ώστε να παραμείνουν ζωντανοί στην υπόθεση τίτλος μετά τις ήττες με το Άβατο και την ισοπαλία με το Παραλίμνιο. Από την άλλη οι Ξανθιώτες θέλουν και αυτοί να πετύχουν μια σημαντική νίκη γοήτρου ώστε να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα.

Σημαντικοί είναι και οι αγώνες που θα γινουν στον Νομό Καβάλας, της πρωτοπόρου πλέον Καβάλας (54 βαθμοί) με τον επικίνδυνο Αλεξανδρο Κιλκίς (35 βαθμοί), και του Κεραυνού Πέρνης (27 βαθμοί) με τον Αετό Ορφανού (36 βαθμοί) στην Χρυσούπολη με ενδιαφέρον των γηπεδούχων.

Τα υπόλοιπα παιχνιδια πλην ίσως αυτό στο ΔΑΚ Ξάνθης δεν παρουσιάζουν βαθμολογικό ενδιαφερον. Εκεί το Καλαμπάκι (22 βαθμοί) μετά την ήττα σοκ από τον Εθνικο Αλεξανδρούπολης θέλει να εξαντλήσει τις ελάχιστες ελπίδες παραμονής που έχει απέναντι στην Ασπίδα Ξανθης (17 βαθμοί) που πιθανότατα θα αποχαιρετήσει την αγωνιστική αυτή και μαθηματικά την κατηγορία.

Ο Άρης Αβάτου (35 βαθμοι) ταξιδέυει στο Σιδηρόκαστρο όπου θα αντιμετωπίσει τον ουραγό Εθνικό (10 βαθμοί) και θέλει να την νίκη ώστε να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία και να τερματίσει στην πρωτη τριάδα.

Στο Παραλίμνιο όπου θα αντιμετωπίσει τον ιδιαιτερα ανεβασμένο Απόλλωνα Παραλιμνίου (38 βαθμοι) που άργησε να ξυπνήσει και να διεκδικήσει την άνοδο, όπως έκανε και πέρισυ κατακτώντας το πρωτάθλημα θα ταξιδέψει ο αποδεκατισμένος με μόλις … 11 παίκτες στην αποστολή και με το μυαλό στον τελικό κυπέλλου με τον Έβρο Σουφλίου την Τετάρτη, Εθνικός Αλεξανδρούπολης που την περασμενη εβδομάδα έκανε κηδεία στο Καλαμπάκι παίρνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη του. Με ήττα ο Εθνικός όπως και η Ασπίδα αποχαιρετά μαθηματικά την κατηγορία.

Τέλος στην Κομοτηνή, σε ένα χωρις βαθμολογικό ενδιαφερον αγωνα ο μαθηματικά υποβιβασμένος ΠΑΟΚ Κοσμίου (13 βαθμοί) υποδέχεται τον Πανσερραικό (36 βαθμοί) που φέτος δεν κατάφερε να πετύχει την άνοδο μενοντας εκτός διεκδίκησης του τίτλου, ωστόσο θέλει την νίκη ώστε να τερματισει για λόγους γοήτρου στην τρίτη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:
Απόλλων Παραλιμνίου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 
Ορφέας Ξάνθης-Νέστος Χρυσούπολης 
Ασπίδα Ξάνθης- Α.Ε. Καλαμπακίου 
ΠΑΟΚ Κοσμίου- Πανσερραϊκός 
Καβάλα- Αλέξανδρος Κιλκίς 
Εθνικός Σιδηροκάστρου – Άρης Αβάτου 
Κεραυνός Πέρνης- Αετός Ορφανού

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ