Γ’ Εθνική: Με… 11άδα εκ των οποίων οι δυο τερματοφύλακες η αποστολή του Εθνικού στις Σέρρες!

Έχοντας περισσότερο στο μυαλό τους τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου την Τετάρτη, οι παίκτες που έχουν απομείνει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης καλούνται να ταξιδέψουν την Κυριακή στο Παραλίμνιο Σερρών για την αναμέτρηση με τον περσινό πρωταθλητή Απόλλωνα.

Η αναμέτρηση αυτή ενδέχεται να σημάνει και μαθηματικά τον υποβιβασμό της ομάδας του Έβρου, αλλά σε αυτό το ματς οι Αλεξανδρουπολίτες για ακόμα μια φορά θα ταξιδέψουν με σύνθεση ανάγκης όπως έχει συμβεί αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες.

Άλλωστε όπως παραδέχθηκε και ο αρχηγός Νίκος Γκαϊδατζής στην συνέντευξη Τύπου για τον τελικό της ΕΠΣ Έβρου με το Σουφλί, στο ρόστερ της ομάδας έχουν πλέον απομείνει 14-15 άτομα, γεγονός που περιορίζει τις επιλογές του προπονητή Γιώργου Δίγκα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Παραλίμνιο, εκτός απροόπτου και με τα δεδομένα που ήταν γνωστά το απόγευμα του Σαββάτου, θα ταξιδέψουν μόλις 11 άτομα εκ των οποίων οι δυο… τερματοφύλακες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για ακόμα μια φορά την φετινή σεζόν η ομάδα θα αγωνιστεί με δύο τερματοφύλακες στην ενδεκάδα της, ένας θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια και ο αλλος μέσα πιθανότατα ο Μπινόπουλος που το έχει ξανακάνει.

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι γκολκίπερ Μπαμπλής, Μπινόπουλος και από εκεί και πέρα οι Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Σωτηράκης, Γκαϊδατζής, Γκαβανόζης, Δεδελούδης, Καρακασίδης, Μαρασλής, Γεωργαντζόπουλος.