ΕΠΣ Έβρου: Επέστρεψε στην ΑΕ Διδυμοτείχου παράλληλα με το Σοφικό ο Κώστας Συριτούδης

Στην ΑΕ Διδυμοτείχου επέστρεψε ο Κώστας Συριτούδης. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας, που φέτος αγωνίζεται στην ομάδα του Ορφέα Σοφικού και μάλιστα όχι πάντα κάτω από τα γκολπόστ, αναλαμβάνει ρόλο στην ακαδημία της ΑΕΔ.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων στην Ακαδημία της ΑΕ Διδυμοτείχου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει την ποδοσφαιρική αγωνιστική παρουσία του στον Ορφέα Σοφικού.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

ΑΗ Ακαδημία μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Κων/νο Συριτούδη . Ο Κων/νος Συριτούδης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Εχει αγωνιστεί ως τερματοφύλακας μεταξύ άλλων στον Α.Ο Καβάλας – Εθνικό Αλεξανδρούπολης – Ελπίδα Σαππών και πέρυσι ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας μας στην Γ´Εθνική,φέτος αγωνίζεται στον Ορφέα Σοφικού. Αναλαμβάνει ένα μεγάλο κενό που γενικά υπάρχει σε πολλές ακαδημίες στην θέση του εξειδικευμένου προπονητή τερματοφυλάκων .!! Κωνσταντίνε σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!