Volley League: 13 σερί ήττες και μόλις 1 βαθμός για την ΑΕ Κομοτηνής πριν τις μάχες των πλέι άουτ

Hτανε Δευτέρα 5 Νοεμβρίου του 2018 όταν η ΑΕ Κομοτηνής πήρε την νίκη επί της ΑΕΚ Αθηνών για την 3η αγωνιστική μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση, ενω προηγήθηκαν οι τιμητικές ήττες από τον ΠΑΟΚ με 2-3 στην πρεμιέρα και από τον Ολυμπιακό με 3-1 στην Αθήνα φτανοντας τους 4 βαθμούς και έχοντας 6-6 σετ.

Από τότε πέρασαν σχεδόν 4 μήνες και η ομάδα του Ηλία Κρεούζη μετρά μόλις έναν ακόμα βαθμό, αυτόν με την Κηφισιά για την 5η αγωνιστική (ήττα 3-2 στο Ζηρίνειο) και σερί 13 ηττών παίρνοντας 7 σετ έναντι των 39 χαμένων, γεγονός που την έφερε στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό στον β’ γύρο, ενω απομένων οι αγωνες με τον Φοίνικα Σύρου στην Κομοτηνή και τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Ο Εθνικός μάλιστα που είναι σε κάκιστη κατάσταση μετά και την αμαχητί ήττα θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο αντίπαλος για τα πλει αουτ σε μια Θρακιώτικη μονομαχία, όπου ο νικητής στις 3 νίκες θα παραμείνει κατηγορία. Φαβορί είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αλλα το αουτσάιντερ η ΑΕΚ που ετοιμάζεται, σύμφωνα με τον προπονητή της Ηλία Κρεούζη εδώ και ένα γύρο για αυτούς τους αγώνες πιστεύει στην έκπληξη, με τον «μαθητή» να θέλει να νικήσει τον «δασκαλό» του Σάκη Μουστακίδη.