ΕΠΣ Έβρου: Το πρόγραμμα των τριών βασικών διεκδικητών του τίτλου 7 στροφές πριν το φινάλε

Απομένουν ακόμη 7 αγωνιστικές ως το τέλος του πρωταθλήματος με τρεις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή της ΕΠΣ Έβρου.

Η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου μετά το διπλό στις Φέρες μπήκε και αυτη στην μάχη του πρωταθλήματος και θα προσπαθησει να μπει ανάμεσα σε Έβρο Σουφλίου και στον Ορέστη Ορεστιάδας που έχει 5 βαθμούς παραπάνω, αλλά και να κάνει και το ρεπό του.

Πολλά θα κριθούν ίσως στην τελευταία αγωνιστική εκεί όπου ο Ορέστης υποδέχεται στην Ορεστιάδα τον Εβρο Σουφλίου. Θεωρητικά ο Έβρος Σουφλίου έχει το πιο βατό πρόγραμμα, ενω πολλά θα κριθούν στα ντερμπι των 3 ομαδων, αφού όλες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους.

Σημαντικός παράγοντας είναι ασφαλώς και ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης που έχει 24 βαθμούς και απέχει 7 βαθμούς από την κορυφή, αλλά στις 7 αγωνιστικές που απομένουν έχει να κάνει και ένα ρεπό (όπως και ο πρωτοπόρος Ορέστης σε αντίθεση με Σουφλί και Ανθεια).

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα των διεκδικητών του τίτλου ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Ορέστης Ορεστιάδας (31 βαθμοί): Ένωση Άνθειας Αρίστεινου (εκτός), Θράκη Φερών (εντός), ρεπό, Άρδας Καστανεών (εκτός), Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης (εντός), ΑΕ Διδυμοτείχου (εκτός), Έβρος Σουφλίου (εντός).

Έβρος Σουφλίου (26 βαθμοί): ΑΕΚ Έβρου (εντός), Ορφέας Σοφικού (εκτός), ΑΟ Νεοχωρίου (εντός), Ποντιακός Αλεξανδρούπολης (εκτός), Ένωση Άνθειας Αρίστεινου (εντός), Θράκη Φερών (εντός), Ορέστης Ορεστιάδας (εκτός).

Ένωση Άνθειας Αριστείνου (25 βαθμοί): Ορέστης Ορεστιάδας (εντός), Άρδας Καστανεών (εκτός), Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης (εντός), ΑΕ Διδυμοτείχου (εκτός), Έβρος Σουφλίου (εκτός), ΑΕΚ Έβρου (εντός), Ορφέας Σοφικού (εκτός).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ