Το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής βράβευσε τον Μπανιώτη… απόντος του Μπανιώτη!!!

Τακτική συνεδρίαση είχε το βράδυ της Τετάρτης το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, στην οποία μάλιστα συζητήθηκε και το ζήτημα των επιχορηγήσεων σε αθλητικά σωματεία (θα ακολουθήσει σε επόμενη ανάρτηση αναλυτικό ρεπορτάζ).

Η πιο σημαντική όμως στιγμή της συνεδρίασης ήταν αυτή της βράβευσης του Κώστα Μπανιώτη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου πριν 20 μέρες στην Γλασκόβη.

Όπως είχε προαναγγελθεί, μπορεί ο Δήμος Κομοτηνής να «ξέχασε» να εκδώσει μια συγχαρητήρια ανακοίνωση, ωστόσο το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να τιμήσει τον Κομοτηναίο πρωταθλητή σε μια από τις μελλοντικές συνεδριάσεις του.

Η βράβευση αποφασίστηκε να γίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης αλλά υπήρξε ένα μικρό πρόβλημα. Δεν μπορούσε να είναι παρών στην εκδήλωση ο ίδιος ο πρωταθλητής.

Όσοι διαβάζουν τακτικά το ThrakiSportS γνωρίζουν ότι ήδη εδώ και μια εβδομάδα ο Κώστας Μπανιώτης έχει επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, καθώς οι διακοπές του ολοκληρώθηκαν και ήδη έχει ξεκινήσει προπονήσεις για την θερινή περίοδο. Σε λίγες μέρες μάλιστα θα αναχωρήσει για την Κύπρο, αλλά ενδιαμέσως πρόκειται να ξαναέρθει στην Κομοτηνή το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Αυτό το γεγονός ωστόσο δεν εμπόδισε το Δημοτικό Συμβούλιο, αν και ήταν γνωστό ότι δεν θα μπορούσε να παραβρεθεί ο βραβευόμενος, να προχωρήσει κανονιά στην… βράβευση. Έστω και απόντος του ίδιου του Κώστα Μπανιώτη, που ήταν γνωστό ότι λόγω του φορτωμένου πλέον προπονητικού του προγράμματος ήταν αδύνατο να βρεθεί μεσοβδόμαδα στην Κομοτηνή.

Μοιραία λοιπόν, κλήθηκε να παραλάβει την τιμητική πλακέτα από τον δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη ο πρόεδρος του συλλόγου του, της Ολυμπιάδας Κομοτηνής, Κώστας Μιχελής. Η φωτογραφία είναι από την στιγμή της βράβευσης…