LIVE από την Πετρούσα για το Πανελλήνιο Προεπιλογής Νέων: ΕΠΣ Έβρου – ΕΠΣ Λάρισας

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα της Μεικτής Νέων της ΕΠΣ Έβρου με τη Μεικτή Νέων της ΕΠΣ Λάρισας για την φάση των 16 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Νέων.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη στον αγώνα της Μεικτής Νέων της ΕΠΣ Έβρου με τη Μεικτή Νέων της ΕΠΣ Λάρισας για την φάση των 16 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Νέων.

Ώρα 13:40 Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14:30 στο Δημοτικό Στάδιο της Πετρούσας, όπου μεταφέρθηκε ο αγώνας που αρχικά είχε οριστεί στην γειτονική Προσοτσάνη, πάντα στην περιφέρεια της Δράμας.

Ώρα 13:46 Ο νικητής θα προκριθεί στα προημιτελικά και όπως γίνεται αντιληπτό είναι νοκ άουτ η αναμέτρηση, δηλαδή αν δεν υπάρχει νικητής στο 80λεπτο (40 λεπτά κρατάει κάθε ημίχρονο) θα οδηγηθούμε στα πέναλτι.

Ώρα 13:51 Άλλωστε στα πέναλτι είχε προκριθεί πριν δύο εβδομάδες και η ΕΠΣ Έβρου αποκλείοντας στο Φώτης Κοσμάς την ομάδα της ΕΠΣ Ηπείρου.

Ώρα 13:55 Νωρίτερα, στον όμιλο, η ομάδα των Τάκη Λαμπίδη και Γιώργου Αραμπατζή είχε αναδειχθεί πρώτη κερδίζοντας ΕΠΣ Ξάνθης, ΕΠΣ Καβάλας και ΕΠΣ Θράκης.

Ώρα 13:59 Από την πλευρά της η Λάρισα, που προέρχεται από τον όμιλο της Θεσσαλίας, πριν δύο εβδομάδες απέκλεισε την Κέρκυρα.

Ώρα 14:05 Ιδανικές συνθήκες για ποδόσφαιρο στο γήπεδο της Πετρούσας του Δήμου Προσοτσάνης, πέντε περίπου χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο όπου αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα και η Μεικτή Παίδων της ΕΠΣ Έβρου.

Ώρα 14:10 Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Έβρου ταξίδεψε από χθες και διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Δράμας.

Ώρα 14:12 Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Δημήτρης Κεφαλάς με βοηθούς τους Χρήστο Κρυωνά και Μιχάλη Σάκκο, όλοι τους της ΕΠΣ Σερρών.

Ώρα 14:15 Οι έντεκα που επέλεξαν οι Γιώργος Αραμπατζής και Τάκης Λαμπίδης είναι: Παππάς, Ανδριτσούδης, Παπαδάκης, Πατσιώρας, Θεμελής, Αν. Μαυροκέφαλος, Μωραΐτης, Χατζόπουλος, Μ. Μαυροκέφαλος, Δαρέλας, Αλεξιάδης.

Ώρα 14:18 Η ΕΠΣ Λάρισας του Δημήτρη Τσέτσιλα ξεκινάει με τους: Κατσίκα, Καραγκιόζη, Γκαντούλα, Αθανασιά, Μπάγκα, Θεοχάρη, Μπενεχούτσο, Ζαμπέτα, Βλησαρούλη, Ζησούλη, Τσιγγάνη.

1′ Έναρξη του αγώνα.

15′ Χωρίς καμία ιδιαίτερη φάση και από τις δυο ομάδες. Έχουμε κυρίως παιχνίδι κέντρου.

25′ Στο 0-0 μέχρι στιγμής παραμένει στο παιχνίδι.

34′ Πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι για τους Νέους του Έβρου! Ο Δαρέλας εκτέλεσε το φάουλ, ο Τάσος Μαυροκέφαλος κέρδισε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

35′ Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τον Έβρο. Ο Σπυρολλάρης πέρασε στη θέση του Μαρίνου Μαυροκέφαλου που τραυματίστηκε στο γόνατο.

37′ Κεφαλιά από τον Ζαμπέτα για την Λάρισα αλλά η μπάλα βρίσκει το πάνω μέρος του δοκαριού και φεύγει άουτ.

40′ Λήξη ημιχρόνου: ΕΠΣ Έβρου-ΕΠΣ Λάρισας 0-0.

Ώρα 15:25 Έναρξη του 2ου ημιχρόνου.

41′ Δεύτερη αλλαγή για τον Έβρο με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου. Μέσα ο Παπαναστασίου έξω ο Μωραΐτης.

46′ Κερδισμένο πέναλτι για τον Έβρο από τον Μπάγκα που ανέτρεψε τον Παπαναστασίου, την εκτέλεση ανέλαβε ο Δαρέλας…

47′ γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ 1-0 μπροστά ο Έβρος μετά την εύστοχη εκτέλεση του Δαρέλα, από τη δεξιά η μπάλα αριστερά ο Κατσίκας.

50′ Εξακολουθεί να είναι μπροστά στο σκορ ο Έβρος της Λάρισας με το εύθραυστο 1-0.

61′ Τρίτη αλλαγή για τους Εβρίτες. Έξω ο Αλεξιάδης μέσα ο Λαζαρίδης.

65′ Τα λεπτά κυλούν και το σκορ παραμένει υπέρ της ΕΠΣ Έβρου.

77′ Το σουτ του Παπαναστασίου στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και άουτ.

80+3 Λήξη του παιχνιδιού ΕΠΣ Έβρου-ΕΠΣ Λάρισας 1-0. Οι Νέοι του Έβρου συνεχίζουν στους «8» καλύτερους της Ελλάδας.