Κόντρα σε όλους και όλα οι Νέοι του Έβρου νίκησαν (και) τη Λάρισα και πέρασαν στους «8»

Στην προημιτελική φάση πέρασαν οι Νέοι της ΕΠΣ Έβρου καθώς κέρδισαν με 1-0 χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δαρέλα.

Η ομάδα Νεών της ΕΠΣ Έβρου πανηγυρίζει την πρόκριση της στην προημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μεικτών Ομάδων.

Παρά τον τραυματισμό και την αναγκαστική αλλαγή στο 35ο λεπτό η ομάδα των Αραμπατζή και Λαμπίδη κατάφερε να προσαρμόσει το παιχνίδι της στα νέα δεδομένα και να βγει νικήτρια.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά για τις δυο ομάδες, κάνοντας περισσότερο παιχνίδι κέντρου. Οι παίκτες του Έβρου ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι μόλις 34ο λεπτό έπειτα από την εκτέλεση φάουλ από τον Δαρέλα η κεφαλιά του Τάσου Μαυροκέφαλου πέρασε ελάχιστα άουτ. Πριν λήξη του ημιχρόνου ήρθε ο τραυματισμός του Μαρίνου Μαυροκέφαλου επηρεάζοντας τους συμπαίκτες του.

Στην ανάπαυλα οι Αραμπατζής-Λαμπίδης κατέστρωσαν ένα πλάνο με διάφορες αλλαγές στο γήπεδο. Έκαναν και δεύτερη αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου περνώντας μέσα τον Παπαναστασίου στη θέση του Μωραΐτη γίνοντας πιο επιθετικοί. Ο Παπαναστασίου αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή καθότι κέρδισε το πέναλτι από τον Μπάγκα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δαρέλας ο οποίος ευστόχησε και άνοιξε το σκορ.

Ο Παπαναστασίου έχασε άλλη μια ευκαιρία με το σουτ του να περνάει ελάχιστα άουτ.

Από την πλευρά τους οι παίκτες της Λάρισας είχαν μόνο ευκαιρία μ’ ένα σουτ να περνάει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Παππά.

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ (Αραμπατζής Γιώργος-Λαμπίδης Τάκης): Παππάς, Ανδριτσούδης, Παπαδάκης, Α. Πατσιώρας, Θεμελής, Αν. Μαυροκέφαλος, Μωραΐτης (41′ Παπαναστασίου), Χατζόπουλος, Μ. Μαυροκέφαλος (35′ λ.τρ. Σπυρολλάρης), Δαρέλας, Αλεξιάδης (61′ Λαζαρίδης).

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τσέτσιλας Δημήτρης): Κατσίκας, Καραγκιόζης, Γκαντούλας, Αθανασιάς, Μπάγκας, Θεοχάρης, Μπενεχούτσος, Ζαμπέτας, Βλησαρούλης, Ζησούλης, Τσιγγάνης. Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Γκαληπογκίνης, Ζιάρρας, Πετσούλας, Πράπας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ