ΕΠΣ Θράκης: Τέλος από τον Πανθρακικό αλλά και το ποδόσφαιρο μετά από 20 χρόνια ο «συλλέκτης τίτλων» Στέλιος Ξενάκης

Τέλος την ποδοσφαιρική του καριέρα αποφάσισε να βάλει ο Στέλιος Ξενάκης, εκ των αρχηγών του Πανθρακικού αλλά και της ομάδας Regions της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης και… “συλλέκτης τίτλων” τα τελευταία χρόνια.

Ο Ξενακης ήταν άτυχος στην αρχή της σεζόν αφού τραυματίστηκε στην αρχή της χρονιάς στην Αλεξανδρούπολη και στο φιλικό με τον Ιπποκράτη με την διαγνωση να δείχνει πρόσθιο χιαστό. Πριν ένα μήνα αποφάσισε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας να κρεμάσει τα παπούτσια του, με την ομάδα του να ανακοινώνει πρόσφατα μέσα από το facebook την απόφασή του.

Ο 34χρονος Σερραίος μέσος, βρίσκεται στην Κομοτηνή εδώ και 15 χρόνια και έχει κατακτήσει ουκ ολίγους τίτλους στην ΕΠΣ Θρακης με Ιασμο, Κόσμιο και Προσκυνητές (5 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα). Είχε όμως πιο πριν ακόμα πέντε χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας, καθώς ξεκίνησε στις Σέρρες στην ομάδα του χωριού του στον Πυθαγόρα Καλών Δένδρων και συνέχισε στην Ροδόπη σε Νέα Καλλίστη, Κοσμιο, Προσκυνητές, Ίασμο, πάλι Προσκυνητές, ξανά Κόσμιο, ενώ κάνοντας πράξη ενα όνειρό του, φόρεσε για το τελευταίο ένα εξαμηνο την φανέλα του Πανθρακικού έστω και στο φινάλε της καριερας του.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

Εδώ και περίπου ενα μήνα, ένας παίχτης με ξεχωριστή προσφορά στο θρακιώτικο ποδόσφαιρο, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.
Μετά από πολλές συμμετοχες,τίτλους και διακρίσεις, τραυματισμους,χαρες και λυπες, ο Στέλιος Ξενακης, ένα από τα καλύτερα παιδιά του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, δε θα κοσμεί από εδώ και στο εξης τα γήπεδα μας.
Στέλιο ευχαριστούμε ως συλλογος για την προσφορά σου στο Πανθρακικο και στο ποδόσφαιρο της Θράκης, ευχαριστούμε για την ενέργεια και το ηθος σου.
Ευχόμαστε ο,τι καλύτερο σε σένα και την οικογένεια σου και μακάρι η στάση σου και η αγάπη σου για το ποδόσφαιρο να γίνει παράδειγμα…