Super League: Καίει τον Σαββίδη το φύλλο αγώνα στο ματς της Κ15, δημόσια συγνώμη από τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας του ΑΟΞ

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας της Ξάνθης προέβη στην παρακάτω προσωπική δήλωση:

«Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγνώμη για την συμπεριφορά μου μετά το τέλος του αγώνα της Κ-15 της Xanthi FC με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Άρη, τo περασμένο Σάββατο (16/3) που έκρινε την είσοδο στο final four.
Μία προσωπική και μεμονωμένη στιγμή αντίδρασης μετά το τέλος ενός αγώνα, στον οποίο είχαμε πολλά παράπονα από τη διαιτησία, δεν μπορεί  να «στιγματίσει» ή να αμαυρώσει  την συνολική εικόνα μιας ομάδας και μιας Ακαδημίας, όπως η Ξάνθη.
Ένας Σύλλογος που όλα αυτά τα χρόνια διδάσκει ήθος και αξιοπρέπεια.»

Είχε προηγηθεί η άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του, όπως έγραψε το ThrakiSportS, στην ίδια δικάσιμο με την υπόθεση όπου θα συζητηθούν τα γεγονότα στο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ).

Το γεγονός μάλιστα έχει πάρει έκταση σε μερίδα κεντρικών μέσων ενημέρωσης, που κάνουν λόγο για θλιβερό περιστατικό (πχ Sport24), ενώ άλλα με ειρωνικό τρόπο σχολιάζουν ότι… δίδαξε ήθος παράγοντας της Ξάνθης σε αγώνα Κ15 (πχ Sdna).

Μάλιστα το τελευταίο αναζήτησε όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα και αποκαλύπτει ότι συγκεκριμένα ο Θ. Σαββίδης είπε στον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Άρη: «Εσύ το γαμ@@@@ς το ματς, γ@@@ τη Δράμα σου, παλιοξεφτίλα, σου έδωσα και συγχαρητήρια στο ημίχρονο, μαλ@@@ ε μαλ@@@, δεν ντρέπεσαι μια ζωή η Δράμα σας γαμ@@@@». 

Επίσης, μετά το τέλος του αγώνα, φίλαθλος της Ξάνθης πλησίασε τον διαιτητή, τον έφτυσε στο πρόσωπο και στο ίδιο… κλίμα του είπε:  «Θα σε γαμ@@@ παλιομα@@@@, γ@@@ το σπίτι σου, γ@@@ το Θεό σου».  Η Ξάνθη θα απολογηθεί για την συμπεριφορά του κορυφαίου παράγοντα και του φιλάθλου της την Πέμπτη 21/3. 

Είναι ωστόσο σημαντικό ότι ο Θ. Σαββίδης αναγνωρίζει το παράπτωμα και ζήτησε δημόσια συγνώμη μέσα από επίσημο δελτίο Τύπου της ομάδας…