Super League: Ετοιμάζεται «ασπρόμαυρη εκστρατεία» 6.000 οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη

Παρά την απαγόρευση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, πάνω από 1.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Το επόμενο παιχνίδι, στην Ξάνθη στις 31 Μαρτίου, προφανώς δεν μπορεί να διεξαχθεί με τους ίδιους όρους που έγινε αυτό στο Αγρίνιο και αυτό το ξέρουν άπαντες. «Αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει απαγόρευση και πλέον το βασικό ζητούμενο είναι πώς θα εξασφαλιστούν όσο το δυνατό περισσότερα εισιτήρια για τους φίλους του ΠΑΟΚ», σχολιάζει η εφημερίδα Metrosport.

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του συγκεκριμένου αγώνα θα γίνει μέσα στην εβδομάδα στην Ξάνθη και το βασικό αίτημα με το οποίο θα πάνε σ’ αυτήν οι εκπρόσωποί του ΠΑΟΚ είναι να εξασφαλίσουν τον μέγιστο αριθμό εισιτηρίων που μπορεί να δοθεί στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Αυτός είναι περίπου 6000 και θα καθοριστεί επακριβώς στη διάρκεια της σύσκεψης. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που επιβεβαιώνουν αρμόδιοι παράγοντες και στο ThrakiSportS, οι παράγοντες της θρακικής ομάδας είναι θετικοί στο να συναινέσουν στο συγκεκριμένο αίτημα του ΠΑΟΚ.

Το γήπεδο χωρά 7.200 άτομα και εφόσον αφαιρεθούν από αυτό το νούμερο τα διαρκείας της ομάδας και προφανώς μερικές ακόμα εκτοντάδες εισιτήρια για λόγους ασφαλείας, υπάρχει πρόθεση να δοθούν τα υπόλοιπα εισιτήρια στον ΠΑΟΚ στην γνωστή τιμή των 20-25 ευρώ, γεγονός που προφανώς θα φέρει και πολλά έσοδα στην ομάδα καλύπτοντας την χασούρα από τη μειωμένη προσέλευση των προηγούμενων αγώνων αλλά και των κλειστών θυρών στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Κατά συνέπεια, την μεθεπόμενη Κυριακή 31 Μαρτίου αναμένεται να υπάρξει μία πραγματική εκστρατεία των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη, με την Αστυνομία να προετοιμάζεται από τώρα για την υποδοχή τους και να εκφράζονται από τους ιθύνοντες περισσότερο ανησυχίες για την κατάσταση που μπορεί να διαμορφωθεί εκείνη την ημέρα μέσα στην πόλη και λιγότερο για όσα θα γίνουν μέσα paokστο γήπεδο…