ΕΠΣ Θράκης: Πλησίασε τον Ίασμο το Ν. Σιδηροχώρι, «ξεκαθάρισε» η 6αδα! Οι βαθμοί με τους οποίους θα ξεκινούσαν οι ομάδες σε πλέι οφ και πλέι άουτ 2 στροφές πριν το φινάλε

Δεν υπήρξαν μεγάλες μεταβολές υπήρξαν στην ειδική βαθμολογία με την οποία θα ξεκινούσαν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας, αν ολοκληρωνόταν σήμερα το πρωτάθλημα, μετά την ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστικής.

Δυο αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής περιόδου ξεκαθάρισε μάλιστα και η πρωτη εξάδα με την Αναγεννηση Παγουρίων του «Μπορμπόκη» Μεμετ Μεμετ μετά την νίκη επί της Βιστωνίδα Κοπτερού να επικρατεί και της Δόξα Γρατινής και να τις αφηνει εκτός πλει οφ αλλά στην μάχη του υποβιβασμού.

Εαν αυτή την στιγμή ολοκληρωνόταν το πρωτάθλημα και ξεκινούσαν τα πλέι οφ, θα συμμετείχαν σε αυτά βάσει βαθμολογίας οι Ίασμος, Ν. Σιδηροχώρι, Πανθρακικός, Σώστης, Ελπίδα Σαπών και Αναγέννηση Παγουρίων.

Ο Ίασμος θα ξεκινούσε με 21 βαθμούς με την διαφορά του να είναι στο +5 πλεον από το Ν. Σιδηροχωρι που κέρδισε έναν μετά την επικράτησή του στο μεταξύ τους ντέρμπι και έφτασε στους 16, ενω ο Πανθρακικος θα είχε 14 βαθμούς, δηλαδή θα ξεκινούσε επτά πίσω από τον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο.

Στην διαδικασία των πλέι άουτ θα διεκδικούσαν την παραμονή τους βάσει βαθμολογικού πίνακα οι Βιστωνίδα Κοπτερού, Αναγέννηση Παγουρίων, Ορφέας Ξυλαγανής, Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, Ορφέας Στρύμης και η περσινή κυπελλούχος αλλά αρνητικη εκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Δόξα Προσκυνητών.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΙ ΟΦ (θα διεκδικήσουν τον τίτλο)
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (55:3=18+3): 21 βαθμοί
————————————————————————
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (48:3=15): 16 βαθμοί
Πανθρακικός (43:3=14): 14 βαθμοί
Δόξα Σώστη (33:3=11): 11 βαθμοί
Ελπίδα Σαπών (32:3=10): 11 βαθμοί
Αναγεννηση Παγουρίων (28:3=9): 9 βαθμοί

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ (θα διεκδικήσουν την παραμονή)
Δόξα Γρατινής (23:3=8+0): 8 βαθμοί
Βιστωνίδα Κοπτερού (23:3=8): 8 βαθμοί
——————————————
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (16:3=5): 5 βαθμοί
Ορφέας Ξυλαγανής (15:3=5): 5 βαθμοί
Δόξα Προσκυνητών (13:3=4): 4 βαθμοι
Ορφέας Στρύμης (10:3=3): 3 βαθμοί

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ