A2 Ανδρών: Τέλος από τον Κόροιβο ο Μιχάλης Κουταλιανός

Mετά από σχεδόν 2,5 μήνες παρελθον από τον Κοροιβο αποτελεί ο κοουτς Μιχάλης Κουταλιανός.

Στον πάγκο της ομάδας της Ήλιδας θα κάθεται πλέον ο Σπύρος Σαμόλης, που άρχισε τη σεζόν ως ρούκι στην κατηγορία, στην τεχνική ηγεσία του Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Ο κόουτς Σαμόλης θα είναι ο τρίτος τεχνικός του Κόροιβου μετά από τους Κώστα Σορώτο και Μιχάλη Κουταλιανό και πλέον καλείται να οδηγήσει την ομάδα στην παραμονή μέσω -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- των πλέι άουτ.

Ο Κουταλιανός έφτιαξε το όνομα του στον Κολοσσό Ρόδου, του οποίου υπήρξε πρώτος προπονητής αλλά και μέλος του τεχνικού τιμ, εργάστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στον Αίολο Αστακού τις σεζόν 2015-2016, όταν και κέρδισε το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής με ρεκόρ 27-1, και την ερχόμενη σεζόν τον οδήγησε σε πολύ καλή πορεία στην Α2 Ανδρών. Στη συνέχεια, και αφού η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας αποχώρησε από τις Εθνικές κατηγορίες, εργάστηκε στον Εθνικό, από τον οποίο αποχώρησε τον περσινό Ιανουάριο. Πλέον, και ένα χρόνο μετά δείχνει να βρίσκει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του, αναλαμβάνοντας τον Κόροιβο, ο οποίος με ρεκόρ 5-7 θα παλέψει να αποφύγει τα πλέι άουτ. Ξεκινησε ωστοσο την καριέρα του ως φοιτητης ΤΕΦΑΑ από ομάδες της Κομοτηνής, αρχικά στην Α.Ε. Κομοτηνής το 2002, όταν και η ομάδα της Κομοτηνής αγωνιζόταν στην Α΄ Κατηγορία της  ΕΚΑΣΑΜΑΘ και τη επόμενη μισή σεζόν βοηθός προπονητή στον ΓΑΣ Κομοτηνής στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η ανακοινωση της ομάδας της Αμαλιάδας: «Η ΚΑΕ Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Μιχάλη Κουταλιανό. Ευχαριστούμε θερμά τον κόουτς για την προσφορά του στο διάστημα της συνεργασίας μας και του ευχόμαστε κάθε καλό σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο». ανέφερε η ανακοίνωση.