ΕΣΠΕΘΡ: Δύσκολη νίκη – μισός τίτλος μέσα στο Σουφλί για τον Ερμογένη Ξάνθης

Καθαρή νίκη πήρε ο Ερμογένης Ξάνθης μέσα στο Σουφλί επικρατώντας του Έβρου και έκανε ένα καθοριστικό βήμα για τον τίτλο.

Η ομάδα του Δημήτρη Παρασκευόπουλου μπήκε δυνατά στο γήπεδο, εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη στο σερβίς των γηπεδούχων και κατάφερε να κερδίσει το 1ο σετ με 23-25.

Στο 2ο σετ οι παίκτες του Νίκου Μούχλια βελτίωσαν το σερβίς και την υποδοχή τους πιέζοντας περισσότερο στην επίθεση τους αντιπάλους τους ισοφαρίζοντας σε 1-1 με 25-19.

Στο 3ο σετ η αντίδραση των φιλοξενουμένων ήταν γρήγορη. Πεισμώνοντας και παίζοντας πιο αποφασιστικά πήραν τα ηνία από νωρίς στο σετ βρισκόμενοι μπροστά πότε με δύο πότε με τρεις ακόμη και με τέσσερις πόντους όπου τελικά το κέρδισαν κάνοντας το 1-2 με 20-25.

Στο 4ο σετ αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ ο Ερμογένης κατάφερε να βρει τη λύση και να επικρατήσει με 18-25 και 1-3 σετ.

Διαιτητές: 1ος Τονονίδης, 2η Ντεληλάμπρου

Τα σετ: 1-3 (23-25, 25-19, 20-25, 18-25)

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μούχλιας Νίκος): Αλατζιάς, Ιασ. Αλεξούδης, Καζαριάν, Κεσούδης, Μιλκίδης, Μουχταρίδης (λ), Μπακαλούδης, Μπαλάτσης, Μπράτσας, Ντούμας (c), Πανταζής, Παπαδημητρίου, Τιάκας (λ), Τοκαμάνης.

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ (Παρασκευόπουλος Δημήτρης): Βερβελίδης, Βογιατζής, Γκαϊτατζής, Ζούγρης, Κυνδελέρος, Λαντζουράκης, Ματθαίος (c), Νιακόπουλος (λ), Παυλίδης, Γ. Τερζόγλου, Σ. Τερζόγλου, Τσαπάρης.