ΕΠΣ Θράκης: Mε γκολάρα «Κέλε» από το… σπίτι του στο 90+2′ το Ν. Σιδηροχώρι «τελείωσε» το αήττητο του Ιάσμου

Πολύ σημαντική νίκη περισσότερο ψυχολογίας αφού έσπασε το άηττητο του μεγάλου της αντιπάλου στην 20η αγωνιστική, παρά βαθμολογική αφού όλα θα κριθούν στα πλέι οφ είναι αυτή που πήρε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επί του Μέγα Αλέξανδρου στον Ίασμο με 0-1 με καταπληκτικό γκολ στις καθυστερήσεις από τον Κελεσίδη.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στον Ίασμο να παρακολουθησει τις δυο καλύτερες ομάδες του τοπικού, ωστοσο παρά οτι αγωνίζονταν οι δυο καλύτερες επιθλεσεις με 110 γκολ συνολικά ο αγώνας ήταν μέτριος με ελάχιστες φάσεις στα καρέ των 2 ομάδων.

Ο Ίασμος είχε την κατοχή της μπάλας αλλα δεν απειλούσε την εστία του Κορωνάκη, με την Δόξα καλά στημένη από τον κοουτς Κουτσογιάννη, με τον τραυματισμό του Πασχάλη Δραγανίδη στο 20′ να αλλάζει τα σχέδια του Μπαχαρίδη.

Στο πρώτο μέρος είχαμε στο 20′ ένα ωραίο σουτ του Αντωνιάδη με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, στο 30′ ένα σουτ του Γιαννακιτσίδη που μπλόκαρε ο Κορωνάκης, στο 40′ ένα σουτ του Τσιανάκα που επίσης έδιωξε σε κόρνερ ο Κορωνάκης .

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, χωρίς και πάλι πολλές ευκαιρίες. Σε μια από αυτές στο 47′ το ωραίο σουτ του φορμαρισμένου Γιαννακιτσίδη ανάγκασε τον Κορωνάκη να πεταχτεί και να διώξει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 70′ ο Γιαννακιτσίδης έδωσε την μπάλα στον Αντωνιάδη με το σουτ του να περνά μόλις αουτ.

Η Δόξα δεν απείλησε ιδιαίτερα και σε μια φαση απο πουθενά ο Ραφαήλ Κελεσίδη με ένα τρομερό σουτ από το σπίτι του (από τα 40 μέτρα) στο 92′ νίκησε τον Τσομπανόπουλο που μέχρι τότε δεν είχε ακουμπήσει σχεδόν την μπάλα και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του κανοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης που είχε βοηθούς τους Δημητριάδη και Καρακασίδη.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Μπαχαρίδης): Τσομπανόπουλος, Καλογρανάς, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τσιανάκας, Γιαννακιτσίδης, Βελή Χακάν (84′ Ντεμιρτσίδης), Βιόπουλος (75′ Φουρκάν), Αντωνιάδης, Δραγανίδης (20′ Μαμούτ)

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σπύρος Κουτσογιάννης): Κορωνάκης, Ανδρέου, Γιουρτσίδης, Λεφής, Κυπιρτόγλου (85′ Αμοιρόπουλος), Κούτρας, Κεφαλούκος (80′ Παπαδόπουλος), Γάιδας, Κόσιης, Βάσκος, Παπακωνσταντίνου (60′ Κελεσίδης).