ΕΠΣ Έβρου: Με κλήρωση αποφασίστηκε η έδρα του φετινού τελικού του Κυπέλλου

Πραγματοποιήθηκε τελικά το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη κλήρωση για την έδρα του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου, που όλα δείχνουν ότι θα διεξαχθεί την άλλη Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Μετά το αδιέξοδο στο οποίο οδηγήθηκαν οι δυο ομάδες και με δεδομένο ότι αμφότερες δεν ήθελαν να γίνει το ματς στις Φέρες, αποφασίστηκε να γίνε κλήρωση για την έδρα, όπως είχε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση το ThrakISportS.

Τελικά από την κλήρωση ευνοημένη βγήκε η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και έτσι ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στο «Φώτης Κοσμάς». Όπως προαναφέρθηκε, ως ημερομηνία καταρχήν έχει οριστεί η 27η Μαρτίου αλλά επειδή δεν έχουν εκδοθεί ακόμα οι τυπικές άδειες, υπάρχει ένα (μικρό) ενδεχόμενο να πάει ο τελικός και πιο μετά.

Άλλωστε φέτος δεν διεξάγεται Κύπελλο Ερασιτεχνών, οι νικητές θα αγωνιστούν του χρόνου στο Κύπελλο Ελλάδος και επομένως δεν υπάρχει βιασύνη διεξαγωγής του τελικού (στη γειτονική Ροδόπη είναι ακόμα στα ημιτελικά και στην Ξάνθη έχουν πάει τον τελικό πάνω από ένα μήνα μετά, στις 20 Απριλίου).

Η ουσία είναι ότι το φετινός τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Έβρο Σουφλίου θα διεξαχθεί στο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης, κατά πάσα πιθανότητα την άλλη Τετάρτη 27 Μαρτίου.