ΕΠΣ Έβρου: Επαγγελματική νίκη του Ιπποκράτη επί του Ορφέα στο Σοφικό

Επαγγελματική νίκη πέτυχε ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης στο Σοφικό επί του τοπικού Ορφέα, σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Η υψηλή θερμοκρασία έφερε αρκετούς φίλαθλους στο γήπεδο αλλά οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων. Σε γενικές γραμμές οι “Γιατροί” ήταν πιο απειλητικοί και δημιούργησαν ευκαιρίες για να σκοράρουν ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κάτι που όμως τελικά ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο μετά από αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων με τον έμπειρο Κατσαμάγκα να ανοίγει το σκορ λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού! 

Μετά την επίτευξη του τέρματος ο Ορφέας ανέβηκε για να κυνηγήσει την ισοφάριση χωρίς όμως επιτυχία και το γκολ του Πετρίδη στις καθυστερήσεις του αγώνα, με  κούρσα που ξεκίνησε πίσω από το κέντρο και έφτασε μέχρι την γραμμή του τέρματος, απλά διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε ένα παιχνίδι που δεν προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις!

Δεν υπήρξε κάποια σημαντική λάθος απόφαση από τον Ουζουνίδη που διηύθυνε το παιχνίδι όπως επίσης και τους βοηθούς του Κώνογλου και Χρηστίδου, σχολίασε ο Δημήτρης Μηλίκας στο radioevros, ο οποίος προσθέτει ότι τρεις παίχτες ξεχώρισαν σήμερα για τους νικητές! Ο Καλυμνιός ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία του Ορφέα, είχε και κάποιες καλές εκτελέσεις (κόρνερ και φάουλ) αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στις δυο-τρεις ευκαιρίες που του δόθηκαν και αντικαταστάθηκε στο 65′, ο Κατσαμάγκας με τη εμπειρία του δυσκόλεψε την άμυνα του Σοφικού και αφού έχασε κάποιες ευκαιρίες τελικά άνοιξε το σκορ, ενώ τέλος, ο Πετρίδης που με την ταχύτητα του και τις κούρσες του έκλεισε πίσω του αμυντικούς στην πλευρά του και πέτυχε και το γκολ στις καθυστερήσεις.

ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΦΙΚΟΥ (Παναγιώτης Τζιαμπαζάκης, Γιώργος Τουφάκης): Μπρούτσος, Αλεξούδης (68′ Νεστορούδης), Πασχαλάκης, Μεσονύχτης, Κολώνιας-Χατζής, Σταματόπουλος, Κιτσικούδης, Δοϊτσίδης, Συριτούδης, Καρασμανάκης, Μπαλάκης

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Βασίλης Τσιομλεκίδης): Στεφανίδης, Κονόμι, Μουχτάρης, Δούπας (λ.τ. 8′ Κατσαμάγκας – 88′ Μπουρμάς), Μπαρμπαγιάννης, Μαμρικισβίλι, Κωνσταντινίδης, Μάζης (80′ Γαλανός), Σταθάκης, Καλυμνιός (65′ Καρασερίδης), Πετρίδης