Το μοναδικό μετάλλιο που της λείπει διεκδικεί στην Κροατία η Άννα Κορακάκη

Στο Όσιγιεκ της Κροατίας θα βρεθεί αυτήν την εβδομάδα η Άννα Κορακάκη και οι σκοπευτές της Εθνικής Ομάδας Αεροβόλων Όπλων Σκοποβολής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα .

Η Άννα Κορακάκη θα αγωνιστεί τόσο στο πιστόλι γυναικών 10μ. όσο και στο μικτό μαζί με τον αδερφό της Διονύση, ο οποίος με τη σειρά του θα αγωνιστεί και στο πιστόλι ανδρών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Άννα Κορακάκη θα διεκδικήσει σε αυτούς τους αγώνες το μοναδικό χρυσό που λείπει από τη συλλογή της, όπως η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα.

Όσο παράλογο κι αν ακούγεται η σπουδαία σκοπεύτρια έχει κατακτήσει την κορυφή, τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όχι όμως και σε Ευρωπαϊκό.

Πέρα από την Ολυμπιονίκη μας από την Δράμα και τον αδερφό της Διονύση, στους αγώνες θα λάβει μέρος και η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ νεανίδων Χριστίνα Μόσχη. Μάλιστα, θα είναι η πρώτη χρονικά που θα μπει στη μάχη των αγώνων αφού θα ξεκινήσει τις προσπάθειές της την Τρίτη (19/3).

Η Άννα Κορακάκη αγωνίζεται στον προκριματικό την Πέμπτη, όπως και ο αδερφός της Διονύσης. Οι τελικοί έχουν προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο.