Γ’ Εθνική: Υποβιβάστηκε και μαθηματικά το Κόσμιο, λίγες ελπίδες για Ασπίδα Ξάνθης και Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Η 22η αγωνιστική στη Γ’ Εθνική φέρνει και τους πρώτους μαθηματικούς υποβιβασμούς ομάδων. Μετά την ήττα του Κοσμίου και την νίκη της Πέρνης, οι περσινοί πρωταθλητές Ροδόπης καθώς και ο Εθνικός Σιδηροκάστρου γίνονται οι πρώτες ομάδες που υποβιβάζονται και μαθηματικά.

Το Σιδηρόκαστρο έχει 10 βαθμούς και είναι ουραγός, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου 13 και προτελευταίος ενώ ο Κεραυνός Πέρνης που είναι η πρώτη ομάδα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχει 27 βαθμούς, δηλαδή 14 παραπάνω, που είναι αδύνατον να καλυφθούν στις εναπομείνασες 4 αγωνιστικές.

Η Ασπίδα Ξάνθης παρά την ήττα της και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης χάρη στην τεράστια νίκη του στο Καλαμπάκι, διατηρούν τις όποιες ελπίδες τους, καθώς έχουν από 17 και 18 βαθμούς αντίστοιχα, 10 και 9 βαθμούς κάτω από την Πέρνη. Ωστόσο οι ελπίδες είναι μόνο μαθηματικές και μπορεί να επέλθει και για αυτούς ο υποβιβασμός την άλλη εβδομάδα.

Μεγάλη χαμένη και η ομάδα της ΑΕ Καλαμπακίου. Αν δεν έχανε θα παρέμενε στο κυνήγι της Πέρνης, τώρα όλα δείχνουν ότι κλειδώνει το θέμα της παραμονής με τις πέντε ομάδες που εξ αρχής είχαν φανεί ως πιο αδύναμοι κρίκοι.

Η ουσία είναι πάντως ότι από σήμερα ΠΑΟΚ Κοσμίου και Εθνικός Σιδηροκάστρου και μαθηματικά επιστρέφουν στα τοπικά…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ