Γ’ Εθνική: Το ενδιαφέρον σε Ξάνθη, Σέρρες, Καλαμπάκι, Οφρυνιο και Χρυσούπολη (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί ο 1ος όμιλος της Γ’ Εθνικής, όπου έχουμε σημαντικές αναμετρήσεις στην κορυφη αλλά και στην ουρά της βαθμολογίας.

Σημαντικό για την περιοχή είναι και το Θρακιώτικο ντέρμπι γοήτρου ανάμεσα στο Άρη Αβάτου (32 βαθμοι) και το υποβιβασμένο Κοσμιο (13 βαθμοι), ωστοσο τα μάτια θα πέσουν στο καβαλιώτικο ντερμπι στο Οφρύνιο ανάμεσα στον Αετό Ορφανού (36 βαθμοι) με την Καβαλα (51 βαθμοι), ενω δύσκολο αγώνα έχει ο πρωτοπόρος Νέστος Χρυσούπολης (52 βαθμοι) που υποδέχεται τον ιδιαιτερα ανεβασμένο Απόλλωνα Παραλιμνίου (37 βαθμοι).

Τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή παίζουν η Ασπιδα Ξανθης (17 βαθμοι) και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (15 βαθμοι) με τις πιθανότητες να είναι ελάχιστες. Η Ασπίδα Ξανθης δοκιμάζεται στο Κιλκίς απέναντι στον φορμαρισμένο Αλεξανδρο (32 βαθμοι) των Μάκη Κατσαβακη και Βασιλη Παμπορίδη που θέλει καποιους βαθμους ακόμα ώστε να εξασφαλιστει και μαθηματικά, ενω ο Εθνικός απέναντι στην βελτιωμένη ΑΕ Καλαμπακιου (22 βαθμοι) στην Δραμα, που κυνηγά μαζί με τον Κεραυνό Πέρνης (24 βαθμό) που αγωνιζεται στο Σιδηροκαστρο μετά την αφαιρεση 6 βαθμών, την 9 θεση που οδηγει στην παραμονή.

Τέλος σε ένα χωρις βαθμολογικό ενδιαφερον αγωνα με τις δυο ομάδες να στοχευουν την πρωτη τριάδα, ο Πανσερραϊκός (33 βαθμοί) φιλοξενεί τον Ορφέα Ξάνθης (32 βαθμοι).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής: Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου, Α.Ε. Καλαμπακίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Πανσερραϊκός – Ορφέας Ξάνθης, Αλέξανδρος Κιλκίς – Ασπίδα Ξάνθης, Άρης Αβάτου – ΠΑΟ Κοσμίου, Αετός Ορφανού – Καβάλα και Εθνικός Σιδηροκάστρου – Κεραυνός Πέρνης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 21 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ 5 ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ 5 ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ