Γ’ Εθνική: «Kαθάρισε» την Ασπίδα στο πρώτο μέρος και εξασφαλισε την παραμονή του ο Αλέξανδρος

Την ήττα που ουσιαστικά την φέρει σχεδόν και με τα δυο πόδια στον υποβιβασμό γνώρισε η Ασπίδα Ξάνθης που ηττήθηκε με 3-0 στο Κιλκίς από τον Αλέξανδρο που εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του.

Ο αγώνας κρίθηκε στο εικοσάλεπτο 20-40′ όταν η ομάδα του Κιλκίς πέτυχε και τα τρια τέρματα της. Ο Προβατίδης άνοιξε το σκορ στο 21′ με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει στο 33′ για το 2-0 φτάνοντας τα 6 στο πρωτάθλημα. Λίγο αργότερα στο 39′ ο Αγαθαγγελίδης διαμόρφωσε το 3-0. Στο δεύτερο μέρος ο Αλεξανδρος έριξε ρυθμούς με το τελικό 3-0 να είναι απόλυτα δίκαιο.

Η Ασπίδα Ξάνθης μετά και την νέα νίκη της Πέρνης βρίσκεται στο -10 από την παραμονή και την επόμενη εβδομάδα στο ΔΑΚ κοντρα στην ΑΕ Καλαμπακίου θα υποβιβαστει και μαθηματικά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κατσαβάκης): Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Βασιλειάδης, Τσαταλμπασίδης, Κότσιας, Σερταρίδης (60′ Τσολακίδης), Απονίδης, Παπαδόπουλος, Αγαθαγγελίδης (70′ Μπουχαρέλης), Προβατίδης, Καραγιάννης (46′ Σαλπιγγίδης).

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Νταμπανλής, Ζώτος, Νικολούδης (46′ Κούπας), Μερακλής, Χατζηπαπάς, Κυριακίδης, Κοτίδης, Χριστοφορίδης (46′ Κατσής), Παπαδόπουλος (46′ Χατζηπαρασκευάς), Δογανίδης (60′ Β. Σαββόγλου).