Γ’ Εθνική: Δύσκολες αποστολές με ομάδες της Θεσσαλονίκης για τους Θρακιώτες (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Σημαντική είναι η 19η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ανδρών και του Β’ Ομίλου του Βορρά, αφού οι τρεις ομάδες της Θράκης δίνουν σημαντικούς αγώνες με ομάδες της Θεσσαλονίκης ώστε να παραμείνουν στους στόχους τους.

Ξεκινώντας από τον πρώτο αγώνα που ανοίγει το πρόγραμμα, που συνήθως είναι η Ασπίδα Ξάνθης, αυτή στις 17:00 θα αναμετρηθεί στην Τούμπα με την ΜΕΝΤ με στόχο μια ακόμη νίκη που θα την σταθεροποιησει στην μέση της βαθμολογίας μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Πολύ δύσκολο αγώνα δίνει στις 6 ο ΓΑΣ Κομοτηνή απέναντι στον φορμαρισμένο Ζέφυρο στην Περαία που εκεί που κινδύνευε βρέθηκε στην πρώτη τετράδα κυνηγώντας την προνομιούχο πρωτη δυάδα και τον δεύτερο ΓΑΣ.

Τέλος την ίδια ώρα κρίσιμο αγώνα δίνει και ο Λέυκιππος κόντρα στον απ απρόβλεπτο αλλα ντεφορμέ Απόλλωνα Καλαμαριάς του πρωτου σκορερ του ομίλου Βαγγέλη Μαχαιριανάκη και θέλει την νίκη ώστε να επανέλθει στις επιτυχίες και να παραμείνει κοντά στην προνομιούχο δυάδα. Από τις 17:00 το ThrakiSportS θα έχει live ενημέρωση για την εξέλιξη και των τριών αγώνων των ομάδων της Θράκης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ