Super League: Αποτέλεσμα «λουκούμι» για την Ξάνθη στα Γιάννενα

Αποτέλεσμα – λουκούμι είχαμε για την Ξάνθη στα Γιάννινα ανάμεσα στον τοπικό ΠΑΣ και την Λάρισα. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα και έτσι παραμένουν πίσω από την Ξάνθη.

Ειδικά ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε τους 23 βαθμούς και έχει έξι λιγότερους από την Ξάνθη. Αυτό σημαίνει ότι στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν θα πρέπει να σημειώσει δυο νίκες παραπάνω από τον ΑΟΞ για να τον προσπεράσει.

Εκτός από τον ΠΑΣ κάτω από την Ξάνθη παραμένει και η ΑΕΛ, αλλά και ο Αστέρας Τρίπολης που επίσης αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Λαμία που προσπέρασε κατά έναν βαθμό την Ξάνθη.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο ΠΑΟΚ έκανε ένα ακόμα βημα προς τον τίτλο νικώντας στο Αγρίνιο με ανατροπή τον Παναιτωλικό. Υπενθυμίζεται ότι το κυρίως πιάτο της 25ης αγωνιστικής διεξάγεται την Κυριακή με τα ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού και Πανιώνιος – Ξάνθη να ξεχωρίζουν.

Πάντως τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει για την Ξάνθη και με δεδομένο ότι ο Γιώργος Παράσχος προέβλεψε την περασμένη εβδομάδα ότι θα χρειαστούν πάνω από 33 βαθμοί για τη σωτηρία, καλό θα ήταν η Ξάνθη να μην χάσει από τον Πανιώνιο, για να μην μπλέξει δεδομένου του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί.