Super League: Αποκλεισμός με πολλά παράπονα για την Κ15 του ΑΟΞ με τον Άρη να συνεχίζει στο f4

Σε ένα παιχνιδι τελικό όπου ο ΑΟΞ ήθελε μονο νίκη για να πάρει το δευτερο προνομιούχο εισιτηριο για το φαιναλ φορ του πρωταθλήματος στα Κ15 η Ξάνθη και ο Αρης έμειναν ισοπαλοι 1-1 με τους Θεσσαλονικεις να περνάνε στην τελική φαση.

Μετα το αποτελεσμα αυτό η Ξανθη έφτασε τους 24 βαθμούς ενω ο Αρης τους 27, ωστοσο έχοντας καλύτερη διαφορα τερματων στα μεταξύ τους ματς (απο μια νικη και 2 ισοπαλιες οι δυο ομάδες) ο αγώνας του ΑΟΞ με τον Παναιτωλικό και πάλι στα Πηγάδια δεν εχει ενδιαφερον.

Η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της έχοντας περισσότερες ευκαιρίες, με το 1-1 να διαμορφώνεται στο δεύτερο ημίχρονο και σε ένα χρονικό σημείο όπου η ξανθιώτικη ομάδα έπαιζε με 10 παίκτες μετά την απευθείας κόκκινη στον Ιωσηφίδη στο 52′. Ο Άρης προηγήθηκε στο 69′ κάνοντας το 0-1 με τον Παναγίδη, όμως ο Κουτσός λίγο αργότερα (71′) έκανε το 1-1, σε μία αναμέτρηση που οι γηπεδούχοι είχαν παράπονα για τη διαιτησία.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος (Παστιάδης – Ραβικάλης) της ΕΠΣ Δράμας.

ΞΑΝΘΗ: Χατζής, Κάλα, Γιουρούκ, Κουτσός, Καραγιαννίδης, Μετεντζίδης, Παροτσίδης (69′ Χότσκα), Αναστασιάδης, Ανθουλάκης, Πατήρας, Ιωσηφίδης

ΑΡΗΣ: Γεωργιάδης, Στεφανίδης, Κοτινάκης, Τάλκα, Βακουφτσής, Τσιάτσιος, Ξανθόπουλος (58′ Λευθερούδης), Παναγίδης, Χατζηιωάννου (80′ Καραμανλής), Τσέρα (80′ Συμεωνίδης), Κασαπίδης (68′ Καραγιοζάκης)