Γ’ Εθνική: Έγινε φαβορί για τις στοιχηματικές ο Νέστος παρά την ήττα από Άβατο, προσφορά μόνο για Ορφέα

Μπορεί στην προηγούμενη αγωνιστική, δύο εβδομάδες πριν, να μην τα κατάφερε και να ηττήθηκε από τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη, ωστόσο πλέον για τις στοιχηματικές εταιρείες ο Νέστος Χρυσούπολης έγινε πρώτο φαβορί για τον τίτλο και την άνοδο.

Πλέον η κατάκτηση του πρωταθλήματος από το συγκρότημα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη παίζεται στο 1.75 ενώ αντιθέτως η απόδοση για την Καβάλα του Παύλου Δερμιτζάκη ανέβηκε στο 2.00, παρόλο που μείωσε πλέον την διαφορά στον πόντο και απομένουν 5 αγωνιστικές.

Πάντως στην προσεχή αγωνιστική δεν προσφέρονται προς στοιχηματισμό πολλά ματς από τον πρώτο όμιλο. Για την ακρίβεια, μόνο ένα ματς ομάδας της Θράκης, αυτό του Ορφέα στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό. Το σύνολο του Χατζημεστή είναι αουτσάιντερ με τη νίκη του να έχει απόδοση 5.00 έναντι 2.65 της ισοπαλίας και 1.60 της νίκης των γηπεδούχων.

Από εκεί και πέρα, προσφέρονται και τα δυο ματς των μονομάχων του τίτλου. Στο Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου ο άσσος δίνει 1.35, η ισοπαλία 4.30 και το διπλό 7.50. Στο Αετός Ορφανού – Καβάλα το διπλό δίνει 1.25, η ισοπαλία 5.25 και ο άσσος 8.50.

Καλαμπάκι – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Αλέξανδρος Κιλκίς – Ασπίδα Ξάνθη, Αρης Αβάτου – ΠΑΟΚ Κοσμίου και Σιδηρόκαστρο – Κεραυνός Πέρνης δεν προσφέρονται προς στοιχηματισμό.