Super League: Τελικό με Άρη με φόντο το f4 η Κ15! Το πρόγραμμα των ακαδημιών του ΑΟΞ

Με δύο αγώνες στα Κ17 και Κ15 συνεχίζεται το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης που συμμετέχουν στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League, αφού η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων Κ19 αναβλήθηκε.

Η Κ17 και η Κ15 της Ξάνθης υποδέχονται στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων το Σάββατο τις αντίστοιχες ομάδες του Άρη. Η αναμέτρηση των Εφήβων που έχει μονόπλευρο ενδιαφερον μόνο για τον Αρη αφού ο ΑΟΞ αποκλείστηκε θα ξεκινήσει στις 13:00 και θα την διευθύνουν οι Τσιλίκας, Καρασαβαΐδης, Ζαχαρίας της ΕΠΣ Καβάλας.

Από την άλλη τελικός είναι ο αγώνας παίδων. Η Κ15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη στις 15:00 θέλει να πάρει τη νίκη προκειμένου να κάνει το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να κερδίσει το εισιτήριο για το final four. Η ξανθιώτικη ομάδα έχει 23 βαθμούς, ενώ ο Άρης έχει 26 και θα κάνει το ρεπό αυτού του γύρου την επόμενη – τελευταία – αγωνιστική του πρωταθλήματος, την ίδια αγωνιστική που η Ξάνθη θα υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Διαιτητής του αγώνα θα είναι οι Γεωργιτσόπουλος, Παστιάδης, Ραβικάλης της ΕΠΣ Δράμας.