Ρώσοι Ολυμπιονίκες του πατινάζ στην Κομοτηνή για τις τέσσερις παραστάσεις του «Καρυοθραύστη»

Συνολικά τέσσερις παραστάσεις θα δώσει ο «Καρυοθραύστης» από το Μπαλέτο στον Πάγο της Αγίας Πετρούπολης, στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης και των ελάχιστων διαθέσιμων εισιτηρίων για τις δύο αρχικώς προγραμματισμένες παραστάσεις στις 16 και 17 Μαρτίου στις 9.00 το βράδυ, αποφασίστηκε να δοθούν και δύο απογευματινές παραστάσεις, τις ίδιες μέρες, στις 6.00 το απόγευμα.

Ένα από τα πιο αγαπημένα κλασικά έργα όλων των εποχών, «Ο Καρυοθραύστης», έρχεται στο ελληνικό κοινό στην πιο ελκυστική του μορφή – με χορογραφία στον πάγο στην εφαρμογή του γνώριμου και αγαπημένου των οπαδών του κλασικού κόσμου της τέχνης διάσημο ρωσικό σχηματισμό. Με πρωτότυπη μουσική του Τσαϊκόφσκι, η παράσταση θα μετατρέψει τη σκηνή σε μια παγωμένη λίμνη η οποία θα βυθίσει τους θεατές στον παραμυθένιο κόσμο των χαριτωμένων κύκνων κατά την εκτέλεση των ρωσικών Ολυμπιακών πρωταθλητών του καλλιτεχνικού πατινάζ.

Στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής θα ανέβουν και θα συγκλονίσουν το κοινό  οι χορευτές από το Μπαλέτο στον Πάγο της Αγία Πετρούπολης. Μεταξύ των βιρτουόζων χορευτών του μπαλέτου, διακρίνονται οι Ευρωπαίοι Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες Lyudmila Belousov και Oleg Protopopov, μαζί με είκοσι από τους πιο δημοφιλείς αθλητές της Ρωσίας, που είναι γνωστοί ως «Ρώσοι πλοίαρχοι του αθλητισμού», λόγω των πολλών νικών τους στους πιο διάσημους διαγωνισμούς».

Οι τιμές εισιτηρίων είναι κάπως τσουχτερές αλλά όλοι λένε ότι αξίζει τον κόπο η υπέρβαση.
Γενική είσοδος: 19€,29€,39€
Παιδιά έως 6 ετών ελεύθερη είσοδος χωρίς δικαίωμα θέσης
Παιδικό 10€
Φοιτητικό 15€

ΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ